Нацраді нічим платити за світло

21 Січня 2010
13111
21 Січня 2010
09:02

Нацраді нічим платити за світло

13111
Нацраді нічим платити за світло

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення заборгувала оплату за комунальні послуги за грудень і січень. Через це, за словами в. о. голови Нацради Андрія Мирошніченка, була загроза відключення світла і зриву роботи моніторингового центру, який стежить за дотриманням телерадіокомпаніями законодавства про вибори.

 

«На сьогоднішній день Національна рада не має коштів, щоб оплачувати електроенергію, тепло й інші послуги. Учора ми дійшли згоди і домовилися з комунальними службами, що в нас не відключають електроенергію, тому моніторинговий центр поки працює», - сказав він.

 

Такими, за його словами, є наслідки неприйняття закону про державний бюджет на 2010 рік. «Нацрада працює за схемою 1/12 тільки по захищених статтях. Так, комунальні послуги є захищеною статтею, але плата за них виросла у 4 рази», - наголосив він.

 

У Нацраді констатують, що виходу із цієї ситуації немає поки не буде ухвалений бюджет. Регуляторний орган звернеться до Кабінету Міністрів з проханням фінансувати їхні видатки з резервного фонду.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13111
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ку-ку
5211 дн. тому
Им нужно не только свет и воду отключить, но и вообще разогнать за ненадобностью. Только палки в колеса ставят как провайдерам, так и зрителям. Законники хреновы.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду