detector.media
21.01.2010 09:02
Нацраді нічим платити за світло

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення заборгувала оплату за комунальні послуги за грудень і січень. Через це, за словами в. о. голови Нацради Андрія Мирошніченка, була загроза відключення світла і зриву роботи моніторингового центру, який стежить за дотриманням телерадіокомпаніями законодавства про вибори.

 

«На сьогоднішній день Національна рада не має коштів, щоб оплачувати електроенергію, тепло й інші послуги. Учора ми дійшли згоди і домовилися з комунальними службами, що в нас не відключають електроенергію, тому моніторинговий центр поки працює», - сказав він.

 

Такими, за його словами, є наслідки неприйняття закону про державний бюджет на 2010 рік. «Нацрада працює за схемою 1/12 тільки по захищених статтях. Так, комунальні послуги є захищеною статтею, але плата за них виросла у 4 рази», - наголосив він.

 

У Нацраді констатують, що виходу із цієї ситуації немає поки не буде ухвалений бюджет. Регуляторний орган звернеться до Кабінету Міністрів з проханням фінансувати їхні видатки з резервного фонду.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY