«Воля» запустила відео-на-замовлення в HD-форматі, а запуск пакету HD-каналів пересунула на другу половину 2010 року

19 Січня 2010
7837
19 Січня 2010
14:18

«Воля» запустила відео-на-замовлення в HD-форматі, а запуск пакету HD-каналів пересунула на другу половину 2010 року

7837
«Воля» запустила відео-на-замовлення в HD-форматі, а запуск пакету HD-каналів пересунула на другу половину 2010 року

Провайдер програмної послуги «Воля» із січня 2010 року запустив сервіс відео-на-замовлення для перегляду фільмів у форматі високої чіткості (HD), повідомляє піар-служба компанії.

 

Сервіс забезпечує абонентам цифрового телебачення «Воля Преміум ТВ» можливість замовлення та перегляду фільмів у двох кінозалах: «DVD-кінозал» (колишній «Домашній кінозал»), «HD-кінозал» (колишній «Домашній кінохіт»).

 

Для перегляду фільмів у «HD-кінозалі» абонент повинен мати телеприймач із вбудованим телетюнером стандарту DVB-C, а також придбаний у компанії «Воля» САМ-модуль (модуль умовного доступу, conditional access module), у який вставляється видана під час підключення картка умовного доступу. Якщо в абонента вдома кілька телеприймачів, замовлені фільми він може дивитися на будь-якому з них.

 

Вартість тижневого перегляду фільму в «HD-кінозалі» - 20 грн. Це так званий тижневий абонемент, період показу кожного фільму в якому триває сім днів.

 

У «DVD-кінозалі» демонструється кіно стандартної роздільної здатності і абонемент можна замовити на тиждень (15 грн.) або на поточний місяць (25 грн.).

 

«Ми стежили за динамікою збільшення кількості абонентів, які користуються телеприймачами з вбудованими цифровими телетюнерами, що підтримують стандарт HD (Full HD або HD ready), і тому працювали над пропозицією, яка б відповідала запитам даної групи, що постійно зростають. Запуск сервісу відео-на-замовлення в стандарті високої чіткості - це перший крок до запланованого на майбутнє запуску окремого пакету програм стандарту HD», - зазначив президент компанії «Воля» Сергій Бойко.

 

Нагадаємо, що «Воля» мала намір запустити пакет телеканалів у HD-форматі ще восени 2009 року, однак поки що не зробила цього. Як пояснила ТК піар-директор «Волі» Аліна Сигда, торік компанія змушена була переглянути строки виведення на ринок нових капіталоємних продуктів і послуг, оскільки побачила зміни у споживацьких настроях. У тому числі переглянули плани запуску пакету каналів високої чіткості. Компанія продовжує щоквартально відстежувати вподобання клієнтів і готовність до нового.

 

«Ми плануємо запустити пакет HD-каналів у другій половині 2010 року», - наголосила вона.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7837
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
пользователь
5211 дн. тому
А почему меня убеждали в Вашем контакт-центре, что сразу после нового года будет пакет HD..... Ребята, нехорошо заднюю включать. Дали обещания, выполняйте ! Если Билайн или Триолан запустят HD раньше Вас, придётся прощаться с ВОЛЯ-ТРАСТ-РАЗВОД-КОНТОРА !!!
antivolya
5211 дн. тому
Volya - cboriche julikov i obmanchikov! Volya - eto ljivaya kontora kotoraya vsegda obmanivaet ludey!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду