«Воля» запустила в Харкові перший HD-канал

29 Грудня 2010
14744
29 Грудня 2010
11:03

«Воля» запустила в Харкові перший HD-канал

14744
«Воля» запустила в Харкові перший HD-канал

Компанія «Воля» запропонувала своїм абонентам у Харкові в промо-режимі перший канал високої чіткості - National Geographic HD. Про це ТК повідомили у компанії.

 

До 31 серпня 2011 року у всіх користувачів розширеного пакету «Всесвіт» є можливість дивитися National Geographic HD без додаткової оплати.

 

Харків став другим містом в Україні, де «Воля» запропонувала абонентам HD. Як повідомляла ТК, у Києві «Воля» з грудня 2010 року запустила окремий преміальний пакет HD-каналів (до цього, у серпні, оператор запустив у промо-режимі перший канал високої чіткості Nat Geo Wild HD).

 

Для перегляду HDTV абоненти повинні придбати у «Волі» модуль умовного доступу (CAM-модуль), який коштує 299 гривень.

 

Компанія планує у 2011 році запропонувати абонентам телетюнери, що підтримують

HD-стандарт.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14744
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду