detector.media
19.01.2010 14:18
«Воля» запустила відео-на-замовлення в HD-форматі, а запуск пакету HD-каналів пересунула на другу половину 2010 року

Провайдер програмної послуги «Воля» із січня 2010 року запустив сервіс відео-на-замовлення для перегляду фільмів у форматі високої чіткості (HD), повідомляє піар-служба компанії.

 

Сервіс забезпечує абонентам цифрового телебачення «Воля Преміум ТВ» можливість замовлення та перегляду фільмів у двох кінозалах: «DVD-кінозал» (колишній «Домашній кінозал»), «HD-кінозал» (колишній «Домашній кінохіт»).

 

Для перегляду фільмів у «HD-кінозалі» абонент повинен мати телеприймач із вбудованим телетюнером стандарту DVB-C, а також придбаний у компанії «Воля» САМ-модуль (модуль умовного доступу, conditional access module), у який вставляється видана під час підключення картка умовного доступу. Якщо в абонента вдома кілька телеприймачів, замовлені фільми він може дивитися на будь-якому з них.

 

Вартість тижневого перегляду фільму в «HD-кінозалі» - 20 грн. Це так званий тижневий абонемент, період показу кожного фільму в якому триває сім днів.

 

У «DVD-кінозалі» демонструється кіно стандартної роздільної здатності і абонемент можна замовити на тиждень (15 грн.) або на поточний місяць (25 грн.).

 

«Ми стежили за динамікою збільшення кількості абонентів, які користуються телеприймачами з вбудованими цифровими телетюнерами, що підтримують стандарт HD (Full HD або HD ready), і тому працювали над пропозицією, яка б відповідала запитам даної групи, що постійно зростають. Запуск сервісу відео-на-замовлення в стандарті високої чіткості - це перший крок до запланованого на майбутнє запуску окремого пакету програм стандарту HD», - зазначив президент компанії «Воля» Сергій Бойко.

 

Нагадаємо, що «Воля» мала намір запустити пакет телеканалів у HD-форматі ще восени 2009 року, однак поки що не зробила цього. Як пояснила ТК піар-директор «Волі» Аліна Сигда, торік компанія змушена була переглянути строки виведення на ринок нових капіталоємних продуктів і послуг, оскільки побачила зміни у споживацьких настроях. У тому числі переглянули плани запуску пакету каналів високої чіткості. Компанія продовжує щоквартально відстежувати вподобання клієнтів і готовність до нового.

 

«Ми плануємо запустити пакет HD-каналів у другій половині 2010 року», - наголосила вона.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY