Президент нагородив працівників журналу «Малятко» з нагоди 50-річчя видання

13 Січня 2010
21508
13 Січня 2010
11:44

Президент нагородив працівників журналу «Малятко» з нагоди 50-річчя видання

21508
Президент нагородив працівників журналу «Малятко» з нагоди 50-річчя видання

12 січня указом президента України нагороджені працівники щомісячного журналу для дітей «Малятко» за вагомий особистий внесок у формування світогляду дітей, виховання їх на засадах високої духовності і добра, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 50-річчя видання.

 

Орденом княгині Ольги III ступеня нагороджена головний редактор Зінаїда Лещенко, медаллю «За працю і звитягу» - технічний редактор Світлана Орлова, а почесне звання «Заслужений працівник культури України» присвоєне відповідальному секретареві Лідії Андрієць.

 

Також з нагоди ювілею колектив журналу привітав в. о. голови Державного комітету телебачення та радіомовлення Олег Наливайко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21508
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду