Колишній радник Майкла Джексона позивається проти Fox News

9 Січня 2010
16974
9 Січня 2010
10:21

Колишній радник Майкла Джексона позивається проти Fox News

16974
Колишній радник Майкла Джексона позивається проти Fox News

Колишній радник і діловий партнер Майкла Джексона Марк Шеффел (Marc Schaffel) позивається проти телеканалу Fox News через порушення авторських прав. Про це повідомляє «Лента.ру» з посиланням на Associated Press.

 

Причина невдоволення бізнесмена полягає в тому, що невдовзі після смерті співака в ефірі телеканалу було показано уривок бесіди з колишньою дружиною Джексона Деббі Роу (Debbie Rowe). Повідомляється, що запис датовано 2003 роком, а права на його показ належать Шеффелу.

 

2006 року Шеффел виграв справу проти самого музиканта, якого він звинуватив у невиплаті 3,8 мільйона доларів боргу. Розглянувши аргументи сторін, суд знизив суму до 900 тисяч доларів.

 

Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року від зупинки серця, спричиненої передозуванням сильнодіючих знеболювальних препаратів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16974
Читайте також
28.10.2009 12:32
Русская служба Би-би-си
32 100
26.06.2009 10:51
Валентин Ткач, для «Детектор медіа»
15 408
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду