Російська служба радіо «Голос Америки» шукає журналіста-фрілансера

2 Січня 2010
14720
2 Січня 2010
17:06

Російська служба радіо «Голос Америки» шукає журналіста-фрілансера

14720
Російська служба радіо «Голос Америки» шукає журналіста-фрілансера

Російська служба «Голос Америки» оголосила конкурс на вакантну посаду незалежного журналіста з України. Про це «Детектор медіа» повідомили представники редакції радіостанції.

 

До обов'язків кореспондента входитиме підготовка статтей російською мовою для вебсайту Російської служби «Голосу Америки». Він має висвітлювати основні політичні, економічні, соціальні та інші події в Україні, а також відносини України зі Сполученими Штатами, Росією та іншими місцевими та міжнародними партнерами, організовувати інтерв'ю, брати коментарі у цікавих авторитетних людей, експертів, аналітиків. Крім того, журналіст має висвітлювати новини з прес-конференцій, брифінгів та інших публічних заходів в Україні, а також «виконувати інші подібні обов'язки» за домовленістю.

 

Серед головних вимог до кандидата зазначено необхідність мати не менше 3 років професійного досвіду журналістської роботи, забезпечувати точність, об'єктивность, неупередженость та збалансованость інформації в письмових матеріалах і бути готовим до нерегулярних відряджень.

 

Кандидат має розпочати роботу якомога скоріше, але не пізніше 15 січня 2010 р.

 

Очікується, що найближчим часом, а саме до і під час виборів, журналіст буде надавати щоденні репортажі про події з України. Згодом репортажі зменшаться до 1-2 матеріалів на тиждень про найголовніші події в Україні.

 

Надсилати резюме на ім`я головного редактора російської служби «Голосу Америки» Айдера Куртієва можна за адресою akurtiev@voanews.com.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 Додаткова інформація за телефоном +1-202-203-4737

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14720
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду