Перегони «Париж – Дакар» не транслюватимуться НТКУ... через їх скасування

8 Січня 2008
21756
8 Січня 2008
16:15

Перегони «Париж – Дакар» не транслюватимуться НТКУ... через їх скасування

21756
Перегони «Париж – Дакар» не транслюватимуться НТКУ... через їх скасування

Легендарне ралі – рейд «Париж – Дакар» вперше скасовано з міркувань безпеки. Про це повідомляє сайт Першого каналу з посиланням на «провідні інформаційні агентства», які, в свою чергу, отримали інформацію від офіційного партнера ралі, французького телеканалу France-televisions, а згодом – і підтвердження від організаторів перегонів.

 

Ралі-рейд «Париж – Дакар» мало б стартувати 5-го січня в Лісабоні. Головною причиною скасування гонок було вбивство чотирьох французьких туристів, зокрема, двох дітей. Інцидент стався в м. Нуакшот (Мавританія) 24 грудня 2007 р.

 

Перший національний був офіційним медіа партнером ралі на території України та мав транслювати перегони у прямому ефірі. Наразі через скасування гонок Національна телекомпанія України вносить зміни в свою медіа-сітку. Детальну інфомрацію обіцяють найближчим часом.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21756
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду