Тимошенко назвала «Інтер» і «Україну» каналами Партії регіонів

29 Грудня 2009
17675
29 Грудня 2009
08:52

Тимошенко назвала «Інтер» і «Україну» каналами Партії регіонів

17675
Тимошенко назвала «Інтер» і «Україну» каналами Партії регіонів

Тимошенко назвала «Інтер» і «Україну» каналами Партії регіонів, а «1+1» - таким, з яким існує «нормальна домовленість». Про це вона заявила під час ефіру програми «Свобода слова» (ICTV).

 

Коли було порушено тему медіавласності, діючий прем'єр знову відзначила, що  «кожен центральний канал телебачення є приватною власністю».

 

«ТРК "Україна", де просто безпрецедентні речі відбуваються - це пряма власність членів Партії регіонів. Якщо ми візьмемо канал "Інтер" - це пряма власність членів Партії регіонів, якщо візьмемо "1+1" - там існує нормальна домовленість», - сказала Тимошенко.

 

Як приклад того, що телеканали є необ'єктивними до уряду, прем'єр-міністр навела факт недостатнього, на її погляд, висвітлення запуску Дністровської ГАЕС.

 

«Коли наші канали телебачення підводили підсумки року, навіть в підсумках не сказали людям про те, що в Україні...запущена найпотужніша в Європі гідроелектростанція. Це подія для світу, але це не подія для України, тому що уряд треба мочити, а кандидата від олігархії треба піднімати, ставити на ноги, умивати і ліпити з нього доброго господарника і героя політичних протистоянь», - натякнула Тимошенко на свого конкурента у виборчих перегонах Віктора Януковича.

 

Також під час ефіру вона назвала боягузництвом поведінку Януковича на «Шустер live» та викликала його на публічні дебати.

 

Нагадаємо, що Юлія Тимошенко прагнула потрапити в ефір програми «Шустер live», проте на студії Шустера її переконливо попросили не приходити без запрошення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17675
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Зубровка
5234 дн. тому
заговорюється уже тьотя
OBI-Consulting.eu
5234 дн. тому
Юлія Володивирівна, щоби про ГЕС йшлося як про подію МІЖНАРОДНОГО РІВНЯ, треба було хоч 100 000 грн виділити на інформаційну кампанію з цього приводу..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду