detector.media
29.12.2009 08:52
Тимошенко назвала «Інтер» і «Україну» каналами Партії регіонів

Тимошенко назвала «Інтер» і «Україну» каналами Партії регіонів, а «1+1» - таким, з яким існує «нормальна домовленість». Про це вона заявила під час ефіру програми «Свобода слова» (ICTV).

 

Коли було порушено тему медіавласності, діючий прем'єр знову відзначила, що  «кожен центральний канал телебачення є приватною власністю».

 

«ТРК "Україна", де просто безпрецедентні речі відбуваються - це пряма власність членів Партії регіонів. Якщо ми візьмемо канал "Інтер" - це пряма власність членів Партії регіонів, якщо візьмемо "1+1" - там існує нормальна домовленість», - сказала Тимошенко.

 

Як приклад того, що телеканали є необ'єктивними до уряду, прем'єр-міністр навела факт недостатнього, на її погляд, висвітлення запуску Дністровської ГАЕС.

 

«Коли наші канали телебачення підводили підсумки року, навіть в підсумках не сказали людям про те, що в Україні...запущена найпотужніша в Європі гідроелектростанція. Це подія для світу, але це не подія для України, тому що уряд треба мочити, а кандидата від олігархії треба піднімати, ставити на ноги, умивати і ліпити з нього доброго господарника і героя політичних протистоянь», - натякнула Тимошенко на свого конкурента у виборчих перегонах Віктора Януковича.

 

Також під час ефіру вона назвала боягузництвом поведінку Януковича на «Шустер live» та викликала його на публічні дебати.

 

Нагадаємо, що Юлія Тимошенко прагнула потрапити в ефір програми «Шустер live», проте на студії Шустера її переконливо попросили не приходити без запрошення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY