На «Інтері» вийде новий серіал «Кварталу 95» – «Диво»

16 Грудня 2009
22168
16 Грудня 2009
11:03

На «Інтері» вийде новий серіал «Кварталу 95» – «Диво»

22168
На «Інтері» вийде новий серіал «Кварталу 95» – «Диво»

21 грудня на телеканалі «Інтер» вийде новий комедійний серіал виробництва «Студії Квартал 95», компанії «Київтелефільм» та телеканалу «Інтер» - «Диво». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Команда «Кварталу 95» розробляла сценарій фільму та обирала виконавців головних ролей. Історія оповідає про молоду дівчину Анну, яка проводить час у світських тусовках та салонах краси. За сюжетом, вона несподівано вагітніє від свого бойфренда Дена. Після того як дівчина вирішує зробити аборт, вона починає чути голос свого майбутнього сина.

 

Режисер серіалу Олег Ассадулін, оператор - Олександр Сєров. У головних ролях знялися Олеся Желєзняк, Олена Яковлєва, Марія Єфросініна, Нікіта Ємшанов, Кирило Сазонов, Леонід Громов, Юлія Литвиненко та інші. Розкрито «Диво» у восьми епізодах.

 

Серіал виходитиме з понеділка по четвер одразу по дві серії.

 


Нагадаємо, у листопаді перший серіал «Кварталу 95» та «Інтера» «Свати» вийшов з досить високими показниками».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22168
Читайте також
10.09.2010 14:30
Юрий Николов
, для «Детектор медіа»
31 290
30.12.2009 12:00
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
23 196
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Стоп Сигнал
5243 дн. тому
Когда уже эти младоперосяны на пенсию уйдут. На дачи в свой Кривой Рог.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду