Сейлз-хаус групи «Інтер» склав шоп-лист на 2010 рік

8 Грудня 2009
10614
8 Грудня 2009
19:04

Сейлз-хаус групи «Інтер» склав шоп-лист на 2010 рік

10614
Сейлз-хаус групи «Інтер» склав шоп-лист на 2010 рік

Група «Інтер» визначилася з базовими розцінками на рекламний час своїх телеканалів. Відповідно до складеного шоп-листа (з яким можна ознайомитись тут), базове СРР «Інтера» залишиться на рівні $1500 у прайм та $1250 в офф-прайм (курс - 5,05), як і було в шоп-листі 2009 року.

 

На інших канали групи СРР підніметься у порівнянні з 2009 роком. Наприклад, на НТН та К1 -  з $1000 до $1400 у прайм. Проте базова аудиторія у нових прайсах запропонована інша. За 18+ продаватиметься лише сам «Інтер», тоді як К1 і «Мегаспорт» - за 18-45, НТН - за 18-54 (нагадаємо, на таку ж аудиторію переходить і «1+1»), К2 - за Ж18-50 тощо.

 

При цьому продавці групи готові розглядати можливість продажів за іншими цільовими аудиторіями, які цікавлять рекламодавця. «До вашого розпорядження пропонується група телеканалів для всієї сім'ї. Позиціювання кожного з каналів на відповідну актуальну ЦА дає вам можливість чіткіше вибудовувати комунікації для всього різноманіття торгових марок ваших клієнтів. На додачу до цього хочу повідомити про нашу готовність з наступного року проводити продажі на базі інших специфічних ЦА, які обрані продуктами/брендами рекламодавців як стратегічні», - зазначається у супроводжувальному повідомленні Дмитра Дутчина.

 

Також зазнають змін сезонні коефіцієнти. У «депресивні» для реклами періоди вони знизяться до -45%, у «гарячі» - піднімуться до 33-37%. При цьому знижки та націнки вводяться для кожного тижня, тоді як раніше вони були помісячними.  

 

Шоп-лист розроблений для випадків, коли майже весь бюджет клієнта розподіляється на групу «Інтер». Конфігураційна знижка при цьому становить 30%, базовий СРР по всьому пакету - $424,43. «Це лише один з прикладів того, що може бути. Насправді сезонні, конфігураційні знижки та інші деталі обговорюватимуться в індивідуальному порядку з кожним клієнтом», - додав у розмові з кореспондентом ТК Дмитро Дутчин. 

 

З документу також випливає, що співпраця з «Первым каналом. Всемирная сеть»  у наступному році продовжиться.  Додатково цю інформацію підтвердив головний комерсант групи Олег Павленко. Нагадаємо, плани щодо ПКВС мала група «Відео Інтернешнл».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10614
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
5313 дн. тому
А це значить, що зарплата працівників группи інтер також залишеться у розмірі 5,05 за доллар.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду