ТЕТ отримав нового власника

8 Грудня 2009
16400
8 Грудня 2009
11:53

ТЕТ отримав нового власника

16400
ТЕТ отримав нового власника

Власником 100% акцій закритого акціонерного товариства «Телекомпанія ТЕТ» стала компанія Bredgat Holdings Ltd. (Нікосія, Кіпр). Відповідне повідомлення розміщене в загальнодоступній інформаційній базі даних Державної комісії з цінних паперів і фондового ринку про ринок цінних паперів.

 

Нагадаємо, що Bredgat Holdings Ltd. є учасником угоди між СМЕ, Ігорем Коломойським та Ігорем Суркісом. Наприкінці листопада Антимонопольний комітет України дозволив компаніям СМЕ та Alstrom Business Corp (структура СМЕ та Ігоря Суркіса) набути контроль над Bredgat Holdings Ltd.

 

Водночас зі складу власників ЗАТ «Телекомпанія ТЕТ» вибули компанії Shonest Investments Limited (Британські Віргінські острови), Suniflon Holding Limited (Британські Віргінські острови), ТОВ «Інвестпроект» (м. Київ), а також дві фізичні особи (з Держреєстру телерадіоорганізацій відомо, що це Ігор Суркіс і Поліна Ковалик).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16400
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Бастион
5253 дн. тому
Ага, Кипр, офшорчик.
Чаушеску
5257 дн. тому
Як каже один мій румунський друг - "Вітер свище, дощ х...яре, Букурешти популяре..." Румуни форева.
Ямусукро
5257 дн. тому
Бред полный... Одни и те же люди в оффшоре одну контору закрыли, вторую открыли. Что поменялось? Виргинские острова, Науру, Вануату, Кипр - проходили это уже в 90-х... Просто смешно. В эфире по-прежнему "Дом-2". Suniflon Holding Limited или Bredgat Holdings Ltd в вышеуказанных "государствах" - это все равно что "Zhashkov Internatoinal TV Zhlob-dela Ltd"...
micka
5258 дн. тому
антимонопольний взагалі не вміє рахувати частки. концентрація змі в одних руках просто зашкалює. вже і садити можна, не те, що штрафувати. шо за срака мотика, а не країна...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду