Григорій Тичина залишив посаду голови правління ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"»

13 Листопада 2009
26744
13 Листопада 2009
15:12

Григорій Тичина залишив посаду голови правління ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"»

26744
Григорій Тичина залишив посаду голови правління ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"»

З 13 листопада голова правління ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"» Григорій Тичина залишив посаду за згодою сторін. Виконуючим обов'язки першого заступника голови правління ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"» призначено Максима Варламова. Про це ТК повідомила прес-служба каналу.

 

«Я  вдячний колективові телекомпанії  за роки плідної співпраці, реалізовані проекти й професіоналізм», - зазначив Григорій Тичина

 

Григорій  Тичина працював у Телекомпанії ТЕТ  з 2000 року, з 2003-го - очолював ТЕТ. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26744
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ггг
5278 дн. тому
м-да. Варламов просто гениальный мэнэджэр...капец...
bg
5279 дн. тому
to bahus дело не в приятности, а в профессионализме. Это ж работа, а не клуб знакомств. Работал человек, как мог, довольно неплохо получалось. Ну, ушел - и пусть у него всё сложится, и у ТЕТа - тоже:) Кто хочет развития - пусть тому будет перспектива, а кто денег - тому зарплата.
AX !
5279 дн. тому
Давно пора.
bahus
5280 дн. тому
никогда Тычына не был администратором... На "доброго ранку" он сразу пришел директором. Дико не приятный тип.
біограф
5281 дн. тому
яким би не був тичина, - він пройшов проф шлях від адміністратора ще у "доброго ранку, україно" до керівника. принамні, він знає, як виглядають камери і монтажки. жоден з отточення ткаченка сьогодні (а тет і 1+1 - брати тепер) - нічого не пентрає у виробництві. варламов сидів при морозові в юридичному відділі і "асб", "авм", "птс" і т.д. для нього - матюки з трьох літер. ніякий!!!!! аматори продовжують керувати тб.... хто створить ефірну політику? розподілить навантаження і задачі в холдингу? стратегію розвитку каналу, його аудиторію? хто розробить сітку мовлення, програмування? варламов?! є таке прислів"я: "а для хронометражу я вам жопу покажу"... що і спостерігаємо з величезним задоволенням(((
pravda
5282 дн. тому
Что Тычина, что кто-то другой - один хрен... Зарплаты как не было, так и нет. Уже почти два месяца!! Проблемы тех, кто действительно что-то делал и пока продолжает делать на умирающем ТЕТе, никогда не интересовали господина Тычину. Почему-то есть уверенность, что и с приходом нового "босса" ситуация не изменится.
прав
5282 дн. тому
Тарасу - и шо вас так волнуют его политические предпочтения? на тете к слову и новостей никаких нет
Тарас
5282 дн. тому
Тичина типічний проросійський холуй-москалізатор... Ще б купив квиток в одну сторону до Тамбова, взагалі було би супер.
ничего се
5282 дн. тому
После ухода Тычины уйдет и его команда, потому что работать с теми, кто уже пришел и в скором времени придет будет невозможно. Жаль, что на место внятных людей придут прихвостни из свиты Колом-го и непотреб CME
Пятий Кут
5282 дн. тому
Опаньки. Гриша, ты куда? И главное, за что?
давно пора
5282 дн. тому
Серым был, по серому ушел. Серость хоть и в моде, но уже не такая.
ohoho
5282 дн. тому
Тычина - грамотный, рассудительный и очень умный специалист. Работать было с ним приятно. Уверен, он продолжит карьеру в бизнесе.
ТЕТ
5283 дн. тому
Какая дейсвительная причина ухода? Сам ушёл или ушли его?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду