«Батьки України» вважають «Сеанси з Кашпіровським» на «1+1» передвиборною технологією

3 Грудня 2009
16916
3 Грудня 2009
13:11

«Батьки України» вважають «Сеанси з Кашпіровським» на «1+1» передвиборною технологією

16916
«Батьки України» вважають «Сеанси з Кашпіровським» на «1+1» передвиборною технологією

«Телеглядацька асоціація батьків України» (ТАБУ) звернулась до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, Центральної виборчої комісії, а також Міністерства охорони здоров'я України з вимогою провести експертизу циклу телепередач «Сеанс Кашпіровського» щодо їх безпечності для психологічного здоров'я громадян України, за наслідками якої розглянути питання про припинення трансляції згадуваного телециклу.

 

«Більш за все батьків непокоїть, що телеканал «1+1» розпочав демонстрацію циклу телепередач за участю гіпнотизера Кашпіровського напередодні виборів Президента України. Цей факт, на думку телеглядачів, може бути підставою для того, щоби вважати прихованою передвиборною політичною технологією ідею трансляції на всю територію України в ефірі телеканалу "1+1" телепередачі "Сеанс Кашпіровського"», - ідеться в заяві.

 

Нагадаємо, що учора, 2 грудня, прес-служба «1+1» повідомила про «1+1» тимчасове зняття з ефіру програми «Сеанс з Кашпіровським». Програмний директор «1+1» Вікторія Шульженко пояснила такий крок пошуками вдалішого слоту і пообіцяла, що після Нового року програма повернеться в сітку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16916
Теги:
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Таня
5263 дн. тому
Сообщение к некой Вале, хотя я думаю это писал какой-то мудак -неудачник удел которого торчать в чатах и форумах, да прыщи давить на жопе. Зависть плохое чувство. Если бы ты хоть чуть-чуть разбиралась в медицине ты бы так не писала (писал). Ну, а раз перешла на личности, то наверняка ты работаешь на телеканале 1+1 и отвечаешь за програмное наполнение. Запомни, я найду тебя по твоему айпишнику, тогда узнаешь, как писать не думая, и что за каждое слово нужно отвечать. Не прощаюсь.
валя
5270 дн. тому
К слову сказать к этой организации имеет отношение некто Максим Ростоцкий -известный мужской проститут, засветившийся ранее в соответствующих "сутенерских" модельных агентствах в качестве модели и скрытый пидераст. Который при этом умудрился не глядя запретить показ взрослой комедии "Бруно" лишь на основе того, что ему о фильме кто-то там сказал что-то плохое. Пидераст и не состоявшийся актер-неудачник, сам от себя прячущийся и принимающий дурацкие решения чтобы на него не дай бог не подумали и не показали пальцем. О каком "батькивстве" и морали при этом может идти речь?Если человек состоит весь из лжи! Не смешите людей хоть!
валя
5270 дн. тому
откуда только берутся такие "телеассоциации"? Кто их финансирует? Чем они занимаются? и кто это? Что еще за очередное сборище маразматиков? Пофамильный список в студию! И к чему здесь "батьки" , скрытая политтехнология и прочий весь бред к обычной программе , которая успешно идет на канале НТВ (Россия) уже пару месяцев, и куплена в качестве повторов, без всякого подтекста. Уже надоел поиск "подтекстов" там, где их нет, не было и даже не предполагалось! А самое главное, что в программе Кашпировский выступает лишь в качестве ведущего и эксперта-психолога по тем или иным, обсуждаемым в газетах и обществе неординарным явлениям, без сеансов гипноза и т.п. А то,что кому-то качественная программа "рейтинг" ломает или оттягивает, ну так кто Вам виноват, что не вы первые на свой канал купили этот продукт а крутите всякую ерунду!
Др Комаровский
5270 дн. тому
Правильное решение
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду