«1+1» тимчасово зняв з ефіру «Сеанс з Кашпіровським»

2 Грудня 2009
19367
2 Грудня 2009
13:18

«1+1» тимчасово зняв з ефіру «Сеанс з Кашпіровським»

19367
«1+1» тимчасово зняв з ефіру «Сеанс з Кашпіровським»

«1+1» тимчасово припинив показ містичної програми «Сеанс з Кашпіровським». Цю інформацію ТК підтвердили у прес-службі каналу.

 

Як пояснила ТК програмний директор «1+1» Вікторія Шульженко, канал задоволений придбаним продуктом, проте шукає для нього інший слот.

 

«Це дуже хороший продукт, але ми намагаємось знайти для нього новий слот», - сказала вона.

 

За словами Шульженко,  «Сеанс з Кашпіровським» планується повернути в ефір після нового року.

 

Поки що програму в сітці змінив кінопоказ.

 

Нагадаємо, на «1+1» «Сеанс з Кашпіровським» виходив з 6 листопада щоп'ятниці о 20.15. Програму присвячено дослідженням екстрасенсорних впливів, телепатії, телекінезу, привидів, сновидінь, зурочень тощо.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19367
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
доброжелатель
5271 дн. тому
Чувства и впечатления от информации двоякие. С одной стороны волшебников на телеэкране нужно запретить раньше даже, чем рекламу сигарет – вреда неизмеримо больше. Равно как и ток – шоу с участием политиков, которые вреднее чем порнография. Не станете ж вы утверждать, что голая женская сиська – это срашнее, чем ЮВ, дающая новые обещания на фоне уже «сбывшихся» или Ющ, который решил предложить нам свои услуги на новый срок. С другой стороны Кашпировский - фигура знаковая и просто так не появляется. Первое явление терапЭвта случилось когда СеСеСеР дышал на ладан, а цинизм политиков бил все рекорды. В Украине сейчас маразм похлеще того. Поэтому , возможно, на телевидение Кашпировского пускать и не стоит. А на 1+1 пусть будет, как символ эпохи деградации. Все равно нормальные люди плюсы не смотрят. Плюсов – то нет, остался только бренд.
Виворотенка
5272 дн. тому
Зняли - молодці! Але навіщо його треба було взагалі ставить?
Skeeter
5272 дн. тому
Фуфло - это ещё мягко говоря :)
Саша
5272 дн. тому
Це таке фуфло) Добре шо зняли!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду