detector.media
03.12.2009 13:11
«Батьки України» вважають «Сеанси з Кашпіровським» на «1+1» передвиборною технологією

«Телеглядацька асоціація батьків України» (ТАБУ) звернулась до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, Центральної виборчої комісії, а також Міністерства охорони здоров'я України з вимогою провести експертизу циклу телепередач «Сеанс Кашпіровського» щодо їх безпечності для психологічного здоров'я громадян України, за наслідками якої розглянути питання про припинення трансляції згадуваного телециклу.

 

«Більш за все батьків непокоїть, що телеканал «1+1» розпочав демонстрацію циклу телепередач за участю гіпнотизера Кашпіровського напередодні виборів Президента України. Цей факт, на думку телеглядачів, може бути підставою для того, щоби вважати прихованою передвиборною політичною технологією ідею трансляції на всю територію України в ефірі телеканалу "1+1" телепередачі "Сеанс Кашпіровського"», - ідеться в заяві.

 

Нагадаємо, що учора, 2 грудня, прес-служба «1+1» повідомила про «1+1» тимчасове зняття з ефіру програми «Сеанс з Кашпіровським». Програмний директор «1+1» Вікторія Шульженко пояснила такий крок пошуками вдалішого слоту і пообіцяла, що після Нового року програма повернеться в сітку.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY