На СТБ звільнено двох випускових редакторів та репортера

22 Січня 2010
19694
22 Січня 2010
17:12

На СТБ звільнено двох випускових редакторів та репортера

19694
На СТБ звільнено двох випускових редакторів та репортера

У зв'язку із закриттям проекту ранкові «Вікна-новини» (СТБ) з телеканалу звільнилися двоє випускових редакторів та кореспондент міжнародного відділу. Решта працівників ранкових новин знайшла роботу в інших проектах СТБ. Про це на умовах конфіденційності  ТК повідомило добре поінформоване джерело на каналі. Прес-служба СТБ відповіла, що канал не коментуватиме це питання.

 

Як повідомляла ТК, з початку року на СТБ закрили ранкові випуски «Вікна-новини», що виходять о 7.00 та 8.00.  Причину закриття прес-служба СТБ формулювала як зміну пріоритетів:  раніше планували запуск спеціальної ранкової програми, частиною якої мали стати ранкові «Вікна-новини», але нині канал робить ставку на талант-шоу і не має змоги реалізувати цей проект.

 

Раніше повідомлялося, що співробітникам ранкових «Вікон» запропонують участь у інших проектах каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19694
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
janneta1
5208 дн. тому
А куда пропала телеведущая Наталья Гаврилова?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду