З 30 серпня "Вікна-Новини" виходитимуть чотири рази на день"Детектор медіа"

27 Серпня 2004
968
27 Серпня 2004
10:47

З 30 серпня "Вікна-Новини" виходитимуть чотири рази на день"Детектор медіа"

968
З 30 серпня "Вікна-Новини" виходитимуть чотири рази на день"Детектор медіа"
Із 30 серпня телеканал СТБ змінює сітку інформаційного мовлення, повідомляє прес-служба СТБ. До вже наявних випусків новин о 14-ій та о 22-ій, додано ще й ранкові випуски “Вікон” о 7-ій та 8-ій годині ранку. У ранковому прямому ефірі телеканалу СТБ про події в Україні та за кордоном інформуватимуть уже знайомі телеведучі Сергій Попов та Наталія Гаврилова. Ввечері в ефірі “Вікон” глядачі зустрінуться з Іриною Ванниковою та Ігорем Татарчуком. Денний випуск вестиме Олександр Радченко. За словами головного редактора інформаційного мовлення Юрія Горбаня, мета створення ранкових випусків новин – зробити інформаційне мовлення насиченішим. У коротких ранкових випусках журналісти телеканалу СТБ надаватимуть найоперативнішу інформацію про події в Україні та світі, анонси резонансних публікацій у ЗМІ. У випуску новин, що о 8-ій ранку, - акцент на найактуальнішу ділову інформацію. Юрій Горбань зауважив: “Ми прагнемо, аби глядач телеканалу СТБ, вирушаючи на роботу, отримував оперативну, стислу та повну інформацію про останні події в Україні та за її межами.”

Нагадаємо, що з 9 серпня було закрито програму "Вікна-Бізнес". Творчий колектив "Вікон-Бізнес" був частково розформований та задіяний у нових проектах, один з яких – новостворена ранкова програма. Шістьох журналістів було звільнено.

Інф. "Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
968
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду