«Караоке на Майдані» переходить на СТБ

2 Грудня 2009
17258
2 Грудня 2009
15:36

«Караоке на Майдані» переходить на СТБ

17258
«Караоке на Майдані» переходить на СТБ

З 20 грудня проект «Караоке на майдані» виходитиме на СТБ. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У середині грудня у автора та ведучого програми Ігоря Кондратюка закінчується контракт з «1+1». З його словами, вдалий досвід співпраці з СТБ - участь у журі проекту «Україна має талант» - сприяв тому, що він вирішив прийняти пропозицію каналу.

 

«Зараз СТБ, на мій погляд, - головний шукач талантів в Україні. А саме цією справою я займаюсь вже не один рік», - цитує прес-служба ведучого. Окрім цього Ігор Кондратюк увійде до складу журі другого сезону «Україна має талант». «Караоке на майдані», як і раніше, виходитиме в неділю о 11 годині.

Також перехід пана Кондратюка на СТБ пов'язаний з запуском талант-шоу The X Factor, яке канал придбав у жовтні цього року. У цій програмі він виступить не лише в якості члена журі, а і як креативний продюсер.

 

«Для нас дуже важливий досвід Ігоря у створені цього проекту. Він як ніхто інший знає, що таке відбір кращих вокальних талантів та їх подальшого розвитку», - зазначив генеральний директор СТБ Володимир Бородянський. - Що ж до «Караоке», то це легендарний проект і ми дуже раді, що на СТБ на одну легенду стало більше. З Ігорем приємно працювати, він професіонал. Думаю він швидко увійде до нашої команди, і стане обличчям каналу».

 

Нагадаємо, «Караоке на майдані» виходило на «1+1» з 2007 року, до цього проект транслював телеканал «Інтер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17258
Теги:
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
доброжелателю
5267 дн. тому
Так Вы самопогрузчик! :)
доброжелатель
5267 дн. тому
Ой, а откуда Вы узнали, что я грузчик!.... Но коль скоро моя незатейливая попытка конспирации так счастливо разрешилась, и Вы узнали кто я, готов предложить Вам несколько уроков, которые помогут Вам совершенствовать Ваш эпистолярный стиль. И Вам полезно, и мне добавка к скудному жалованию грузчика. Потому как, если Вы журналист, а, паче чаянья, телеведущий и имеете такой богатый словарный запас, чтобы сказать, то увы нам братцы - грузчики, увы! Что касается Кондратюка, то я настаиваю на том, что не завидую ему, а именно уважаю. Хорошо петь, танцевать, писать … умеют многие. Так что это товар не уникальный. А вот успешно продать даже отсутствие товара, что умеет Кондратюк – это настоящий талант. К вящей радости, а может, огорчению, на дворе эпоха не художников, а менеджеров. Извините, буду заканчивать. Зовут кизяк грузить.
L
5267 дн. тому
Доброжелатель-убейся об стену, мир ничего не потеряет, умник хренов. Сам наверное грузчиком работаешь, что зависть так и прет??
доброжелателю
5268 дн. тому
Не писай! Запатеновано все, включая чем.
доброжелатель
5268 дн. тому
Согласен с Бородянским, что караоке – это легенда. А как положено настоящей легенде, проекту лучше было бы не блуждать по каналам, а сразу перейти в аНалы истории ( аналы» с одним «н» - это не ошибка, в этом контексте, слово происходит не от латинского аннус – год, а от анус –место, где место этой передаче). Ну уж если переходить все-таки не в анус, а на телеканал, то СТБ – в самый раз. Программы канала – это удивительно ровная и щепетильная подборка покупного маргинального теледерьма для дальнейшей дебилизации и без того дебилизированного украинского народа. Что касается Кондратюка, то мой ему респект. Удивительно харизматичная личность. Нужно же уметь!!! Имея знания шестиклассника – троешника, стать чтогдекогдистом, не умея говорить ни по руські , ни на українському язикі– быть ведущим, не имея слуха и голоса (это мягко сказано) – оценивать пение и самому петь. И безконечно гордиться поистине «своим» изобретением - караоке. Я каждое утро, проснувшись , писаю, умываюсь и завтракаю. Теперь боюсь об этом говорить вслух. Вдруг Кондратюк успел запатентовал и эти действия, как свое личное изобретение.
Tut
5268 дн. тому
Покрытие СТБ - 97,2%. это конечно не вся Украина, но это 97,2%.
//
5268 дн. тому
Ребята комментаторы, а вы давно на рейтинги смотрели? СТБ опережает "1+1". Иногда нужно и аналитику читать. Вот последняя, за октябрь http://www.telekritika.ua/ratings/2009-11-30/49550. СТБ на 2-м месте, плюсы - на 4-м
зритель
5268 дн. тому
ну у Савика совсем другие обстоятельства ухода были."Караоке..." в рейтингах потеряет конечно много теперь.потому что 1+1 это вся територия Украины,а СТБ транслируется лишь в в больших городах и посёлках.не у всех ведь есть спутниковіе тарелки...
Правдоруб
5268 дн. тому
Новый Савик Шустер. Только тот волной пошел - маленький "ICTV", большой "ИНТЕР" и маленький "Украина". А Кондратюк что-то по наклонной пошел: с большого "ИНТЕРа" на меньший "1+1" и небольшой "СТБ". Что дальше? ТРК "Киев"? "Культура" или "Бабай ТВ"?... Зато там уже - САМЫМ ГЕНЕРАЛЬНЫЙ ПРОДЮСЕР!!! :-)))))))
Otar Dovzhenko
5268 дн. тому
2017-й рік. "Караоке на майдані" переходить з КДРТРК на Бориспільське телебачення :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду