Ігор Кондратюк запустив проект «Перший хіт» у рамках «Караоке на майдані»

2 Березня 2009
36918
2 Березня 2009
13:04

Ігор Кондратюк запустив проект «Перший хіт» у рамках «Караоке на майдані»

36918
Ігор Кондратюк запустив проект «Перший хіт» у рамках «Караоке на майдані»
У програмі «Караоке на майдані» (канал «1+1», виробництво «Студії В.І.К.») з’явилась нова рубрика «Перший хіт». Про це «Детектор медіа» повідомив автор і ведучий проекту Ігор Кондратюк.
 
«У межах програми тепер зможуть виступати люди, які написали пісню і претендують на те, щоб ця пісня стала хітом. А глядачі будуть оцінювати», - зазначив Ігор Кондратюк.
 
За його словами, голосування за улюблену пісню відбуватиметься й на сайті каналу. Якщо цей конкурс користуватиметься популярністю, він буде перетворений на окрему програму. «Ця ідея дуже близька до караоке, і вона може бути впроваджена в програму. У нас неодноразово виникала ситуація, коли люди хотіли співати свої пісні. Поки що це буде окрема рубрика, я сподіваюсь, що вона переросте в дещо більше», - каже пан Кондратюк.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
36918
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду