detector.media
02.12.2009 15:36
«Караоке на Майдані» переходить на СТБ
«Караоке на Майдані» переходить на СТБ

З 20 грудня проект «Караоке на майдані» виходитиме на СТБ. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У середині грудня у автора та ведучого програми Ігоря Кондратюка закінчується контракт з «1+1». З його словами, вдалий досвід співпраці з СТБ - участь у журі проекту «Україна має талант» - сприяв тому, що він вирішив прийняти пропозицію каналу.

 

«Зараз СТБ, на мій погляд, - головний шукач талантів в Україні. А саме цією справою я займаюсь вже не один рік», - цитує прес-служба ведучого. Окрім цього Ігор Кондратюк увійде до складу журі другого сезону «Україна має талант». «Караоке на майдані», як і раніше, виходитиме в неділю о 11 годині.

Також перехід пана Кондратюка на СТБ пов'язаний з запуском талант-шоу The X Factor, яке канал придбав у жовтні цього року. У цій програмі він виступить не лише в якості члена журі, а і як креативний продюсер.

 

«Для нас дуже важливий досвід Ігоря у створені цього проекту. Він як ніхто інший знає, що таке відбір кращих вокальних талантів та їх подальшого розвитку», - зазначив генеральний директор СТБ Володимир Бородянський. - Що ж до «Караоке», то це легендарний проект і ми дуже раді, що на СТБ на одну легенду стало більше. З Ігорем приємно працювати, він професіонал. Думаю він швидко увійде до нашої команди, і стане обличчям каналу».

 

Нагадаємо, «Караоке на майдані» виходило на «1+1» з 2007 року, до цього проект транслював телеканал «Інтер».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY