«Савік Шустер студія» відновила кастинги шоу «Стань лідером»

28 Листопада 2009
16830
28 Листопада 2009
11:57

«Савік Шустер студія» відновила кастинги шоу «Стань лідером»

16830
«Савік Шустер студія» відновила кастинги шоу «Стань лідером»

«Савік Шустер студія» відновила кастинги реаліті-шоу «Стань лідером», припинені через карантин. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

З 5 по 7 грудня відбір учасників пройде у Тернополі. Щовівторка у програмі «Шустер live» транслюватимуть репортажі про поїздки та переможців відбіркового туру.

 

Як розповіли ТК у прес-службі компанії, до карантину кастинги проекту пройшли в Одесі, Дніпропетровську та Чернігові.

 

В Одесі відібрали трьох учасників, які запропонували проекти «Самовизначення людини у суспільстві», «Куяльник. Відродження лікувально-оздоровчого туризму в Україні», «За молодь! Пошук, розвиток і допомога талановитій молоді». У Дніпропетровську кастинг пройшли четверо учасників з проектами: «Культ-кемпінг. Боротьба зі сміттям у місті», «Українське етнічне село», «Другий шанс. Допомога бездомним», «Квітка життя. Будинки сімейного типу». У Чернігові відбір також завершився: троє переможців запропонували проекти - «Таємнича Чернігівщина. Створення інтернет сайту», «Люди пиячать, а я не буду. Пропаганда здорового способу життя» та «"Подаруй людині майбутнє". Допомога людям з обмеженими можливостями».

 

Вік відібраних учасників від 18 до 29 років. Серед них - студенти, приватні підприємці, менеджери. Кастинги триватимуть до кінця червня 2010 року, після цього розпочнеться реаліті-шоу з фіналістами.

 

Нагадаємо, «Стань лідером» - суспільно-політичне реаліті-шоу. Автором ідеї проекту є головний редактор «Савік Шустер студія» Дарка Чепак. Слоган програми - «Знайдемо спільну мову!».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16830
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду