У Львові у Савіка Шустера зник ноутбук

2 Лютого 2010
12260
2 Лютого 2010
11:06

У Львові у Савіка Шустера зник ноутбук

12260
У Львові у Савіка Шустера зник ноутбук

30 січня у Львові під час проведення чергового  кастингу нового проекту «Стань лідером!» студії Савіка Шустера зник ноутбук із всією базою даних всіх учасників проекту. Про це повідомляє інформаційне агентство УНІАН.

 

«Дані, які знаходяться в ноутбуку, неможливо поновити, оскільки це єдина повна база по проекту», - наголошується у повідомленні, опублікованому на сайті «Савік Шустер Студії».

 

Організатори кастингу, який 30 січня проходив у Національному університеті «Львівська політехніка», сподіваються, що ноутбук або хоча б саму базу даних повернуть.

 

У Головному управлінні МВС України у Львівській області УНІАН повідомили, що до них не зверталися організатори кастингу з офіційною заявою про крадіжку ноутбука.


Як повідомляла
«Детектор медіа»,  суспільно-політичне реаліті-шоу «Стань лідером» стартувало восени в регіонах України. Автором ідеї проекту є головний редактор «Савік Шустер студія» Дарка Чепак. Слоган програми - «Знайдемо спільну мову!».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12260
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
розумник
5206 дн. тому
це не катастрофа, а ідіотизм та наївність організаторів. невже не зрозуміло, що завжди потрібно мати надійну копію всього, що створюєш на комп'ютері?? є одна гарна українська приказка: "за дурною головою ногам погано". отак і тут. може наступного разу буде наука.
,,,,,,,
5206 дн. тому
КАТАСТРОФА!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду