«1+1» завершив показ шоу «Я люблю Україну»

26 Листопада 2009
28549
26 Листопада 2009
10:53

«1+1» завершив показ шоу «Я люблю Україну»

28549
«1+1» завершив показ шоу «Я люблю Україну»

Канал «1+1» завершив показ гумористичнї програми «Я люблю Україну». У телепрограмі на наступний тиждень назви проекту не зазначено. Цю інформацію ТК підтвердила ведуча проекту Лідія Таран.

 

«Шоу закінчилося. Передбачалось 10 програм, які вже вийшли», - константувала вона.

 

За словами пані Таран, їй невідомо, чи планується продовження виробництва проекту на наступний сезон. Програмний директор «1+1» Вікторія Шульженко у коментарях ТК зазначила, що остаточне рішення з цього приводу ще немає: «Ми обговорювали можливе продовження шоу. Але остаточне рішення не прийняте».

 

Нагадаємо, програма «Я люблю Україну» стартувала на «1+1» 27 вересня і виходила у вечірньому праймі у неділю о 20:20. Однак минулого тижня телеканал переніс основні випуски програми на субботу, 17.40. У середньому шоу мало рейтинг 4,99% та частку 11,52% за аудиторією «18+» загальнонаціональної панелі GFK. У містах з населенням «50 тис.+» - рейтинг становить 3,88%, частка - 8,98%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28549
Теги:
Читайте також
30.03.2012 13:00
Інна Долженкова
для «Детектор медіа»
11 004
16.10.2009 10:28
Ніна Головченко, для «Детектор медіа»
44 410
02.10.2009 17:53
Михайло Бриних
, для «Детектор медіа»
79 688
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Наталія
637 дн. тому
2022 рік. Війна. Потап з Настою чоловік та дружина. Зеленський - президент. Руслана Писанка нажаль покинула цей світ. ані лорак - зрадниця. Скільки всього сталося за ці роки
Banderka
1391 дн. тому
2020 рік, Потап заслужений артист України. Після перегляду деяких уривків програми, я не розумію за що він отримав таку відзнаку. Ця програма - це знущання над Україною, над її культурою та історією.
Світлана
5231 дн. тому
Особисто мені це шоу дуже подобалось. І Потап, і Настя, і Лідія - молодці. Чудово вели передачу! Я сподіваюся, що ще будуть нові випуски.
April
5254 дн. тому
Очень жаль, что прекратили передачу «Я люблю Україну»! Было действительно позитивное и познавательное, в некоторых моментах, шоу. Хотелось бы новых выпусков! Согласен полностью с мнение предыдущего комментатора: ведущая шоу - Лидия Таран и Потап с Настей создавали отличную и приятную атмосферу во время шоу! Из моих знакомых тоже всем нравилось это позитивное шоу. Будем надеяться на возвращение в эфир!
Нормальная
5256 дн. тому
жаль что прекратили, классное шоу было, позитивное. Сейчас такое очень нужно. Без каких -либо претензий на интеллектуальность, просто интересно и весело. Я удивлена такими негативными комментариями выше. Все, кого я знаю, любили это шоу. Потап и Настя душевные и веселые, ведущая приятная, а как все они танцюльки устраивали, когда угадывали песни и пели под караоке? Такой позитивище!
Цікавий
5264 дн. тому
Цікаво було б заслухати саму Таран - чому вона брала участь у ганебнобу знущанні з українців та України і виступала у якості блазня перед придурками штибу Потапа та його дівки. Скільки коштують такі послуги "патріотки" - дорожче, ніж звичайної повії, чи ціна не залежить від переконань?
Dubfx
5264 дн. тому
Нормальное шоу, жалко что прекратили.
Достаточно
5265 дн. тому
Редкостная муть была. От потапов и насть уже давно тошнит. Лида - неинтересная ведущая, нет харизмы. Голос её прокуренный это вообще песня. Спасибо, что закончили показ этого недошоу.
Русель
5265 дн. тому
Жаль. Моей теще нравилось.
Діна
5265 дн. тому
НАРЕШТІ цю гидоту прибрали!!
свободу слова не спинити
5265 дн. тому
У Лиды - голосок звонкий, как ручеек. Лида - золотой голос нашего ТВ. Т Ну что, ТК, ТАКОЙ отзыв про Лидин речевой аппарат ты не уничтожишь? Эх, и за эту свободу слова Лида мерзла на майдане?
!
5265 дн. тому
скорей всего, это Настины Потапы и потапские Насти должны отрабатывать свои представительские-кандитато-в-президентские подъемные. Им не до эфиров. Эти попользовали фафу, Фафа попользовал Лиду. Высокие...Высокие отношения!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду