Eutelsat W7 успішно запущений з «Байконуру» на ракетоносії «Протон-М»

24 Листопада 2009
10667
24 Листопада 2009
16:53

Eutelsat W7 успішно запущений з «Байконуру» на ракетоносії «Протон-М»

10667
Eutelsat W7 успішно запущений з «Байконуру» на ракетоносії «Протон-М»

Сьогодні, 24 листопада о 16:19 за київським часом з космодрому «Байконур» у Казахстані стартувала російська ракетоносій «Протон-М» з європейським супутником зв'язку Eutelsat W7.  Про успішний запуск повідомляє РІА «Новости». Відео можна переглянути тут.

 

Спершу запуск планувався на 23 листопада, однак був перенесений на добу у зв'язку з організаційними непорозуміннями між Федеральним космічним агентством Росії та Національним космічним агентством Казахстану.

 

Eutelsat W7, на якому є 70 транспондерів Ku-діапазону, буде виведений на позицію 36° східної довготи. Таким чином, Eutelsat W7 замінить супутник SESAT 1, чий строк експлуатації добігає кінця, та стане доповненням для супутника Eutelsat W4. Початок комерційної експлуатації Eutelsat W7 запланований на початок 2010 року.

 

Нагадаємо, що позиція 36° східної довготи є цікавою для східноєвропейських мовників. Супутник Eutelsat W4 на цій позиції є базовим для української платформи «Поверхность+» і російської «НТВ+».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10667
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду