Наступного року Eutelsat розширить групування супутників на позиції 36° сх. д.

31 Жовтня 2008
7724
31 Жовтня 2008
11:43

Наступного року Eutelsat розширить групування супутників на позиції 36° сх. д.

7724
Наступного року Eutelsat розширить групування супутників на позиції 36° сх. д.
Компанія Eutelsat S. A., одним з акціонерів якої є український Концерн РРТ, протягом двох років має намір запустити 7 нових супутників. Про це на Міжнародній практичній конференції з питань технологій супутникового мовлення і систем зв’язку «Еволюція супутникових систем зв’язку України. Платформи супутникового платного телебачення» повідомив регіональний директор Eutelsat S. A. в СНД Микола Орлов.
 
Перші два супутники будуть підняті вже 3 грудня 2008 року: Hot Bird 9 на позицію 13° сх. д. та W2M на 16° сх. д. У першому кварталі 2009 року запустять W2A на 10° сх. д. і Hot Bird 10 на 13° сх. д., улітку 2009 року – W7 на позицію 36° сх. д. – найпопулярнішу з-поміж українських і російських супутникових мовників. А в середині 2010 року на орбіту виведуть іще два супутники: KA-SAT, 13° сх. д. і W3B, 7° сх. д.
 
Як зазначив пан Орлов, Eutelsat розширює групування в позиції 36° сх. д. для безпосереднього телемовлення на Україну, Росію та країни СНД. На цю позицію в першому кварталі 2009 року буде тимчасово переведений W4A, що додасть 8 додаткових транспондерів на позиції. У нового ж супутника W7, який запустять улітку 2009 року, буде 70 транспондерів Ku-діапазону.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7724
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Володимир
5636 дн. тому
Ми в цьому сегменті мусимо мати найперші позиції інакше відставатимемо назавжди. Ракет у нас вистачить, та й супутники робити вміємо з шестидесятих років, тільки не дуже в нас багато розуму бо декілька підприємств загублено.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду