У рекламній кампанії «Я за Ющенка!» знялися четверо співробітників агенції «Гайдай.ком» (+ФОТО)

24 Листопада 2009
17309
24 Листопада 2009
15:35

У рекламній кампанії «Я за Ющенка!» знялися четверо співробітників агенції «Гайдай.ком» (+ФОТО)

17309
У рекламній кампанії «Я за Ющенка!» знялися четверо співробітників агенції «Гайдай.ком» (+ФОТО)

Четверо учасників рекламної кампанії «Я за Ющенка!» є співробітниками соціально-інжинирінгової агенції «Гайдай.ком», яка, власне, розробляла цю кампанію. Фото, що підтверджують цю інформацію, були вчора опубліковані в інтернет-виданні PR-portal. Ролики можна переглянути тут.

 

Директор зі стратегічного планування «Гайдай.ком» Сергій Гайдай підтвердив ТК, що його колеги задіяні в рекламі. За його словами, у кампанії зголосилися взяти участь близько 100 прихильників Ющенка. У рекламних сюжетах знялися загалом близько 30 осіб, четверо з яких є співробітниками «Гайдай.ком»: Євген Доксвель, Олександр Майстренко, Ксенія Утробіна і Дмитро Месьянінов.

 

 

 

За словами Сергія Гайдая, ідея кампанії полягає в тому, щоб показати, що твердження, ніби в Ющенка немає підтримки, - це міф, а насправді є реальні люди, які його підтримують.

 

«На відміну від кампанії Юлії Тимошенко, яка йшла рік тому, у якій були актори, кастинги і гонорари, у нас задіяні реальні живі люди. Я вам можу гарантувати, що це не актори і вони не отримували гонорари. Більш того - на вчорашній презентації програми Віктора Ющенка в "Українському домі" ці люди вийшли на сцену і висловили свою підтримку кандидату», - наголосив пан Гайдай.

 

 

 

Він називає кампанію «Я за Ющенка!» волонтерською програмою і нагадує, що саме волонтерською була президентська кампанія Барака Обами. У сюжетах «Я за Ющенка!» використані реальні фрази учасників проекту. «Я навіть умовив штаб Ющенка лишити спірні вислови, наприклад "Буде Ющенко - буде Україна". Це спірна річ, бо Україна може бути й без Ющенка, але це слова цієї людини», - зазначив Сергій Гайдай.

 

Що ж до Дмитра Месьянінова, який у рекламі підписаний дизайнером із Сєвєродонецька, однак працює в Києві у «Гайдай.ком», Сергій Гайдай каже, що Дмитро родом із Сєвєродонецька, де нині живуть його батьки.

 

 

 

У рекламній практиці використання свідчень знаменитостей, експертів або «людей з народу» є часто вживаним прийомом, який має назву «свідоцька реклама» (рос. - «свидетельская реклама»), причому, є чимало його різновидів, наприклад, коли акцент робиться на лідерах думок. «Ми свідомо пішли на те, щоб це були свідчення реальних людей. І вийшла своєрідна противага кампанії Юлії Тимошенко, у якій задіяні зірки», - каже Сергій Гайдай.

 

 

 

Кампанія «Я за Ющенка!» триватиме до кінця листопада, а 1 грудня розпочинається президентська рекламна кампанія Віктора Ющенка. Водночас 22 листопада з нагоди Дня свободи вийшов ролик «Свобода» Віктора Ющенка хронометражем 1 хвилина 45 секунд. Його автори - агенція «Гайдай.ком», продакшн-студія Михайла Крупієвського, головний спічрайтер Віктора Ющенка Данило Лубківський і сам Віктор Ющенко.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - PR-Portal

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17309
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Андрей
5282 дн. тому
Можно подумать, та целевая группа, на которую рассчитаны билборды, читает эти статьи и коменты. Какашкометание - впустую.
диагноз участникам
5283 дн. тому
Человек с фамилией УТРОБИНА - очень символический собирательный образ электората Виктора Андреича. Неразборчивость Президента давно известна, а вот развесить собственные фейсы с утверждением, что они поддерживают Ющенко... Ну точно как написать на собственном лбу:" Я - идиот. Я не в состоянии анализировать и выстраивать элементарные причинно-следственные связи. Но очень люблю деньги и славу - пофиг какую, лишь бы фото побольше. Мое фамилие Утробина". Прям анамнез какой-то)
sto
5283 дн. тому
На их сайте есть релиз по этому поводу - www.gaiday.com
Крамаренко
5283 дн. тому
Я не сомневаюсь, что у Ющенка есть и поболее поддерживающего народа. Но агенство могло быть тщательнее, так делать непрофессионально.
Pipec
5284 дн. тому
"Спичрайтер" - а где можно получить диплом по такой професии? ППЦ! Неужели так сложно разговаривать нормальными, человеческими словами
Обормот
5284 дн. тому
А что - Шевченко, Герасим"юк, Мустафін, Ар"єв, Уколов, Піховшек - всех этих кто-то уважает? Дело в другом - когда в ответ на претензии пишут в стиле "А они первые начали", то это, извиняюсь, детский сад.
?
5284 дн. тому
Коли діючі журналісти Шевченко, Герасим"юк, Мустафін, Ар"єв, Уколов, Піховшек пперлися в народні депутати - ніхто й не вякав. Тіпа це етично. А тут гвалт піднявся, що неетично для піар-спеціалістів! Чиє б теля мукало, а ваші телята Величко, Павлюк, Петров ліпше б мовчали про етику!
Виворотенка
5284 дн. тому
Що поганого? А те, що прийняли участь співробітники агенства, що кампанією і займається. Може вони і справді підтримують, але коли вони працють, то це зовсім інша справа. Ніякої фахової етики у людей.
TVshnik
5284 дн. тому
Фишка в том, что все эти сто человек - и есть электорат Ющенко. Поименно. Собственной персоной.
?
5284 дн. тому
Ну і що поганого? Ці люди справді підтримують Ющенка. Сумнозвісні члени товариства придурків Величко, Павлюк і Петров - засновники брудного сайту "PR-портал" - роздмухують з мухи слона.
spam
5284 дн. тому
ну до чего же люди жадные... смешно
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду