detector.media
10.11.2009 13:18
Олексій Гнилуша залишить ICTV і працюватиме на китайському каналі «CCTV Русский»

Ведучий ранкового і денного випусків програми «Факти» Олексій Гнилуша залишає телеканал ICTV. Про це повідомляє прес-служба каналу.


«З ICTV і холдингом взагалі мене пов'язує понад десять років плідної співпраці. Після вишу це моя друга альма-матер, все, чого я навчився у своїй професії до сьогодні, - лише завдяки компанії. Залишаю її з важким серцем, - каже пан Гнилуша. - На жаль, життя коригує наші плани, щоразу в непередбачуваний спосіб. Я до останнього не розкривав причини, з якої змушений залишити канал».

 

За словами Олексія Гнилуши, причиною припинення співпраці з каналом є нове місце роботи на китайському каналі «CCTV Русский»: «Моя майбутня дружина у справах бізнесу переїздить працювати до Китаю, тож і мені довелося шукати там роботу. На щастя, вдалося знайти за фахом - працюватиму в інформаційній службі телеканалу "CCTV Русский"».

 

Нагадаємо, раніше «Дуся» повідомляла про можливість переїзду Олексія Гнилуши до Китаю.

 

За словами головного редактора інформаційної служби Олени Фроляк, канал планує продовжити співпрацю з Олексієм уже як із власним кореспондентом ICTV в Китаї. «Узгодивши по приїзді Олексія всі технічні моменти, ми зможемо отримувати від нього відеоматеріали всіх найпомітніших і важливих подій із країни - авангарду світового прогресу. Якщо Олексій після завершення китайського контракту надумає повернутися до Києва, на ICTV йому завжди будуть раді», - зазначила вона. У розмові з прес-службою ICTV Олексій Гнилуша додав, що можливості повернення на ICTV не виключає.


Олексій припиняє роботу на каналі 15 листопада. Хто замінить його в ефірі, наразі невідомо. За словами Олени Фроляк, нового ведучого шукатимуть серед працівників ICTV.

 

«Детектор медіа»


.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY