Блог Ragu.li здобув три відзнаки конкурсу Best Ukrainian Blog Awards

8 Листопада 2009
10915
8 Листопада 2009
13:16

Блог Ragu.li здобув три відзнаки конкурсу Best Ukrainian Blog Awards

10915
Блог Ragu.li здобув три відзнаки конкурсу Best Ukrainian Blog Awards

У Києві, на конференції Medicamp Kyiv 2009 оголосили переможців конкурсу блогів Best Ukrainian Blog Awards (BUBA), повідомляє Ukrainian Watcher.

 

Відразу три відзнаки отримав блог Ragu.li: кращий тематичний блог, приз читацьких симпатій та вибір експертів.

 

Кращим приватним блогом став vysoven.livejournal.com, кращим корпоративним - Блог компанії Vega. У номінації «Кращий мікроблог» переміг @max0n. Кращою спільнотою журі назвало Интересный Киев.

 

Конкурс проводився в рамках третьої конференції Medicamp Kyiv 2009. Її учасники обговорюють тренди медіаринку, посилення впливу Інтернет-медіа, а також аспекти цифрового переформатування медіа. Цього року форум відбувся 7 листопада.

 

Фіналістів конкурсу BUBA  обрали шляхом голосування на сайті. Кращих з-поміж 5 головних претендентів у кожній номінації визначило журі.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10915
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
КУку?
5303 дн. тому
Телекритика, а че это вы Дюдюку не номинировали?:)
Олена
5303 дн. тому
НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ. Оксано, якщо бєдного міровоззрєнія - то це точно не той Максон. ЦЬОМУ Максону притамані багате міровоззрєніє і активна житєва позиція. Бачили б Ви ще, як він танцює :)))
Оксана
5303 дн. тому
Уж не тот ли это Максон, который имя Максим, данное родителями, поменял на кличку? Причем официально, в паспорте? Крайне бедного мировоззрения человек.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду