7 листопада в Києві пройде MediaCamp Kyiv 2009

5 Листопада 2009
1847
5 Листопада 2009
17:03

7 листопада в Києві пройде MediaCamp Kyiv 2009

1847
7 листопада в Києві пройде MediaCamp Kyiv 2009

7 листопада в Києві пройде MediaCamp Kyiv 2009.

 

Конференція присвячена традиційним і онлайновим медіа. Вона зосереджує увагу на змінах медіаринку за останні роки і збільшенні ваги Інтернет-медіа, а також переході традиційних медіа у цифровий формат.

 

Подія збере близько 250 професіоналів, які працюють у сфері медіа: журналістів традиційних та цифрових видань, медіаменеджерів, видавців, блоґерів, онлайн-підприємців і всіх, хто працює з онлайновими та традиційними медіа.

 

З програмою заходу можна ознайомитися тут.

 

Участь у медіакемпі коштує 50 гривень. Реєстрація обов'язкова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1847
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду