Телеканал English Club TV транслюватиметься в кабельних мережах Латвії

13 Січня 2009
15579
13 Січня 2009
13:49

Телеканал English Club TV транслюватиметься в кабельних мережах Латвії

15579
Телеканал English Club TV транслюватиметься в кабельних мережах Латвії

29 грудня 2008 року між компаніями «Англійський клуб ТБ» (Україна) та «Громадська організація "OŠ"» (Латвія) було підписано агентську угоду, предметом якої є поширення телевізійного каналу English Club TV на території Латвії. Про це повідомила сьогодні прес-служба телеканалу.

English Club TV почав тестове мовлення 1 вересня 2008 року. З 15 жовтня мовлення здійснюється у повному обсязі через супутник Siruis 4. Підписана угода передбачає трансляцію English Club TV у кабельних мережах Латвії. Програми каналу розраховані на глядачів, що вивчають англійську мову і мають різний рівень володіння англійською.

 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15579
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Прыс
5592 дн. тому
Симпотичный канал - посматриваю его для поддержания активного языкового словаря.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду