Російська Universal Communications поширюватиме канал English Club TV у Росії та Казахстані

27 Січня 2009
8194
27 Січня 2009
06:59

Російська Universal Communications поширюватиме канал English Club TV у Росії та Казахстані

8194
Російська Universal Communications поширюватиме канал English Club TV у Росії та Казахстані
Український супутниковий телеканал English Club TV уклав угоду з російською компанією Universal Communications. За її умовами Universal Communications  поширюватиме телеканал у кабельних мережах на території Російської Федерації та Казахстану.
 
Співпраця розпочнеться на початку лютого 2009 року на міжнародній виставці CSTB у Москві: представники українського каналу зустрічатимуться із потенційними та чинними клієнтами на стенді Universal Communications.
 
«Ми узгодили гнучку цінову і пакетну політику для кабельних операторів, яка, враховуючи кризові явища у світовій економіці, дозволить не лише оптимізувати витрати кабельних операторів, але й підвищити рейтинги поширюваних ними телевізійних послуг за рахунок  English Club TV», - коментує директор каналу Андрій Семченко.
 
Також незабаром канал планує залучити партнера для трансляції телеканалу на східну частину Росії та країни Середньої Азії, в тому числі центральні та південні області Казахстану (зараз канал доступний лише на півночі країни). Ведуться також переговори із супутниковими платформами.
 
Навчально-пізнавальний телеканал English Club TV мовить із осені 2008 року через супутник Siruis 4, а також ретранслюється кабельними мережами України, Латвії і Молдови.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8194
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду