detector.media
30.10.2009 17:13
Редактор газети «Скандальный Житомир»: депутат погрожував мені вбивством
Редактор газети «Скандальный Житомир»: депутат погрожував мені вбивством

Народий депутат України Олег Черпицький побив редактора газети «Скандальный Житомир» та за сумісництвом главу обласної громадської організації «Бджола» Олексія Василевича. Про це повідомляє інтернет-видання «Обозреватель».

 

Інцидент стався 28 жовтня. Близько 18-ї години журналіст перебував на автостоянці біля супермаркету, що на вулиці Київській Богунського району міста. До пана Василевича підійшов пан Черпицький і почав погрожувати. Після цього кілька разів вдарив його в обличчя.  

 

«Від Черпицького несло алкоголем. Він підійшов до мене впритул і вдарив. Погрожував убити», - розповів пан Василевич.

 

Лікарі зафіксували в журналіста струс головного мозку та гематоми. Як розповів пан Василевич «Детектор медіа», він перебуває не в лікарні, а  вдома, оскільки боїться за своє життя. Охорони йому не надали.

 

Справу про побиття кореспондента порушив Богунський районний відділ міліції. За словами пана Василевича, дізнавшись, що в інциденті фігурує депутат, правоохоронці довго відмовлялися приймати заяву. Нині вони перевіряють обставини інциденту. Як розповів редактор «Скандального Житомира», він планує позиватися ще за одним прецедентом - спробою вбивства.  

 

Сам пан Василевич пов`язує напад із журналістською діяльністю. «Скандальный Житомир» не раз публікував матеріали з критикою на адресу БЮТ та пана Черпицького.

 

За даними «Обозревателя», пан Черпицький з 1993 року перебував на обліку в Управлінні з боротьби з організованою злочинністю.

 

«Детектор медіа»

Фото - obozrevatel.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY