detector.media
22.10.2009 18:34
KP Media продає «Афішу» росіянину Олегу Нагаєву

Видавництво KP Media продає журнал про дозвілля «Афіша» російському бізнесменові Олегу Нагаєву. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердила шеф-редактор видання Марія Хрущак.

 

За даними ТК, угода мала бути підписана днями, але її відклали на тиждень. Проте колективу про нового інвестора вже оголосили. «Ми чекаємо на нового видавця, оскільки у нас багато планів та ідей, і хотілося б швидше їх реалізувати», - зазначила пані Хрущак. За її словами, після зміни видавця можливе повернення на тижневий режим виходу (з літа частота виходу «Афіші» скоротилася до двох разів на місяць).

 

Олег Нагаєв раніше медіабізнесом не займався. Сума угоди не розголошується.

 

Нагадаємо, KP Media намагався продати «Афішу» ще з весни цього року. Зокрема, він пропонував її Київському медіахолдингу в пакеті з англомовною газетою Kyiv Post. Газету врешті-решт придбав пакистанський бізнесмен, власник групи Istil Мохаммад Захур, а доля «Афіші» залишалася невирішеною.

 

За інформацією «Дусі», у разі, якщо нового інвестора не знайшли б, журнал планували закрити наприкінці грудня. Проте, повідомляло видання, ще у вересні бізнесмен з Москви (Олег Нагаєв) почав вести переговори про придбання проекту.

 

Як повідомляла ТК, навесні KP Media продав жіночий журнал Pink видавництву «Вавілон».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY