Голівуд офіційно забороняє акторам спілкуватися у соціальних мережах

21 Жовтня 2009
18184
21 Жовтня 2009
09:05

Голівуд офіційно забороняє акторам спілкуватися у соціальних мережах

18184
Голівуд офіційно забороняє акторам спілкуватися у соціальних мережах

Голівуд офіційно забороняє акторам спілкуватися соціальних мережах. Про це повідомляє іспанська газета El Pais («Країна»).

 

Умову не створювати екаунти на популярних платформах представники деяких кіностудій зазначають у контрактах з акторами. Таким чином вони хочуть запобігти розголошенню закритої інформації щодо зйомок фільмів. Адже на інтернет-сторінках зірки охоче діляться подробицями будь-якого етапу їх кар`єри.

 

Першими з ініціативою додати специфічні пункти у договори виступили компанії DreamWorks Animation та Disney. Вони проти того, щоб про них писали у Twitter, Facebook чи в блогах.

 

За даними видання, Камерон Діаз та Майк Маєрз уже зобов'язалися нічого не розповідати у Twitter щодо продовження анімаційного фільму «Шрек», англійську версію якого  вони озвучуватимуть.

 

 

Популярність соціальних мереж вже не раз викликала невдоволення у представників телебачення США. Один з яскравих скандалів виник з приводу  анонсу концерту співачки Поли Абдул. Вона власноруч оголосила про захід у Twitter, позбавивши такої можливості організаторів масштабного шоу.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.elpais.com

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18184
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду