СТС Media запустив соціальну телевізійну мережу «Відеоморе»

16 Грудня 2010
16557
16 Грудня 2010
14:00

СТС Media запустив соціальну телевізійну мережу «Відеоморе»

16557
СТС Media запустив соціальну телевізійну мережу «Відеоморе»

Холдинг СТС Media 16 грудня запустив телевізійну соціальну мережу «Відеоморе» (Videomore.ru), яка поєднує в собі характеристики традиційної соціальної мережі і відеохостингу. Про це повідомляють «Ведомости» з посиланням на генерального директора холдингу Антона Кудряшова.

 

Назву «соціальна телевізійна мережа» новому ресурсу присвоїв генеральний продюсер холдингу Вячеслав Муругов. За словами директора з розвитку інтернет-проектів СТС Media Аскара Туганбаєва, на цьому ресурсі користувачі зможуть безкоштовно дивитися програми і серіали, які виходять на каналах холдингу (СТС, «Домашний», ДТВ). Поки що доступна лише частина контенту (серіали «Папины дочки», «Ранетки», «Однажды в милиции», проекти «Даешь молодежь», «6 кадров», «Видеобитва»), але уже невдовзі повинні з'явитися увесь інший контент, в тому числі і так званий catch up (останні випуски серіалів і проектів). Користувачі зможуть спілкуватися між собою, залишаючи коментарі до серіалів, вирізати із відео окремі уривки-цитати, обмінюватися контентом.

 

Наразі контент CTC Media можна легально переглянути на сервісах-інтеграторах відео, які працюють відразу з багатьма телеканалами і кінокомпаніями: Tvigle.ru, Zoomby.ru, Ivi.ru, RuTube.

 

Запуск мережі «Відеоморе» Антон Кудряшов пов'язує зі збільшенням витрат на інтернет- та відеорекламу: «Навіщо віддавати частину доходів на ринку, який росте, якщо створення свого відео сервісу коштує не дуже дорого. Ми маємо намір стати лідерами, але при цьому продовжимо використовувати усі вигідні форми просування контенту в мережі і не відмовляємося від співпраці з партнерами».

 

Антон Кудряшов зазначив, що інвестиції у «Відеоморе» до кінця цього року складуть близько $2,5 млн. На операційну окупність проект повинен вийти до кінця 2012 року. Аскар Туганбаєв розраховує, що наприкінці наступного року щоденна аудиторія Videomore.ru становитиме 200 000 унікальних відвідувачів.

 

Зазначимо, що наразі жоден російський телеканал у мережу свій контент не викладає.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16557
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Влад
4894 дн. тому
"Зазначимо, що наразі жоден російський телеканал у мережу свій контент не викладає." Щетильнее нужно ребята, щетильнее. Еще как выкладывают. Например: http://tnt-online.ru/
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду