Німецький документальний фільм про Донецьк покажуть на кінофестивалі в Баварії

20 Жовтня 2009
22580
20 Жовтня 2009
10:37

Німецький документальний фільм про Донецьк покажуть на кінофестивалі в Баварії

22580
Німецький документальний фільм про Донецьк покажуть на кінофестивалі в Баварії

На кінофестивалі в Німеччині демонструватиметься документальний фільм про Донецьк «Юзівка - листи з Дикого поля», повідомили УНІАН у мюнхенській кіностудії «Аппрофільм», яка зняла фільм.

 

43-й Міжнародний кінофестиваль пройде з 27 жовтня по 1 листопада в м. Хоф (Баварія). На фестивалі цього року представлено 130 художніх і документальних фільмів.

 

90-хвилинна картина «Юзівка - листи з Дикого поля» увійшла в short list (першу десятку) у розділі «Документальне кіно». Режисер фільму - німецький документаліст Віола Штефан.

 

Фільм присвячено історії та сьогоденню Донбасу. Автори знайшли в архівах Англії листи перших британських переселенців, котрі разом з Джоном Х'юзом освоювали Донбас, створюючи промисловий фундамент Сходу України. Ці листи й лягли в основу фільму.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22580
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду