«Я люблю Україну» стартувала невдало, а «Смакуємо» підвищила частку слоту

28 Вересня 2009
24179
28 Вересня 2009
13:45

«Я люблю Україну» стартувала невдало, а «Смакуємо» підвищила частку слоту

24179
«Я люблю Україну» стартувала невдало, а «Смакуємо» підвищила частку слоту

27 вересня прем'єра гумористичного шоу «Я люблю Україну» на «1+1» мала рейтинг 5,02%, частку 11,97%, аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK.

 

У містах «50 тис.+» показники нижчі - рейтинг 3,78%, частка 9,26%. Минулого тижня в цьому слоті художній фільм «Муха» мав вищу частку 13,35%, за «50 тис.+» - 9,52%. На «Інтері» о цій порі «Луна з минулого» мав рейтинг 10,27%, частку 26,88% ( «50 тис.+» - 25,67%).

 

А от прем'єра кулінарного шоу «Смакуємо» з ведучим Юрієм Горбуновим частку слоту підвищила і мала рейтинг 2,74%, частку 16,61% ( «50 тис.+» - частка 13,56%). Проект вийшов у слоті 12.00-12.30 минулого тижня о цій порі документальна стрічка «Танцюю для тебе. Шоу починається» мала частку 12,71%, «50 тис.+» - 10,51%.

 

Також шоу Юрія Горбунова за загальнонаціональною панеллю перевищило показники художніх фільмів «Інтера», що виходили в цьому слоті.

 

Як повідомляє прес-служба «1+1» за цільовою аудиторією каналу 18-54 («50 тис.+»), частка шоу «Я люблю Україну» - 9,7%, а «Смакуємо» - 12,2%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24179
Коментарі
15
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
marta75
5302 дн. тому
Ну і що з того, що багато російської мови? Я розумію задум авторів програми. Навіть російськомовні українці повинні знати і любити державу в якій вони живуть. А в цьому і є, на мій скромний погляд, ідея програми. Не примушувати, не нав’язувати, а з гумором нести знання в маси. А ви хотіли, щоб після 70 років панування імперії, і приучування до думки, що ми другосортні, і що українська мова - це мова бидла - всі раптом скинувши ярмо панування защебетали мовою предків? Для цього дуже багатьом тра психіку сильну мати. Та й в підсвідомість вкорінено прєсмикатись перед старшим братєльніком. Так що спочатку треба викликати цікавість, інтерес до української культури, історії, а тоді і критикувати за мову...Щодо ведучих. Класнючі ведучі. По перше головна - Лідія, розмовляє виключно українською, що підкреслює мовну перевагу, а Настя і Потап, це просто хіт! - це також "продумані" ведучі. Насю і Потапа люблять всі діти України. Знаю, бо маю 9-річну дочку. Для неї більше Настя подобається, і вона за її команду вболіває, хто б там не був. І пісні співає моя дитина разом зо всіма, тим паче, що вони в режимі караоке. Так що крім подяки для авторів і дирекції 1+1, більше нічого додати. Може троха пафосно прозвучить, але - Дякую за те що прививаєте любов до нашої рідної, найкращої держави в світі - до України!!! цьом-цьом-цьом
Валєра
5310 дн. тому
Задум програми можливо і хороший, але манера проведення?! Я не розумію, чому програма називається "Я люблю Україну", апе українською майже ніхто не говорить. Нічого не маю проти російської. Але для прикладу Лорак- вже забула українську мову і взагалі не вміє говорити???? Чи Тіна Кароль теж невміє говорити українською!!!! Шановні артисти, якщо ви йдети на таку програму, то хоча б вдавайте ( якщо у вас немає сумління), що ви справді любите Україну. І якщо вмієте говорити українською мовою, то не встидайтеся бьдь-ласка і говоріть нею!!!
Я. Просто я.
5321 дн. тому
Від шоу очікувалося більшого. Все що меня мподобалося - це тур з перекладами і написаннями. Там хоч було чим зайнятися і самій повідповідати на запитання. Про те, як відповідали зірки, я зовсім мовчу... Тихий жах(( Не розумію,чому хапросили цих Коляденків, Марго та інших, котрі ніяк не змахують на інтелектуалів???
україночка
5321 дн. тому
ідея хороша,а все решта...Шоу треба перейменувати в "Я так не люблю Україну!".грубо кажучи,жодного українського слова з уст учасників,а переклад російських фраз-це що?краще би вже з латині перекладали,але судячи з інтелекту перших учасників...Дуже велике розчарування,не буду більше дивитись!
Авангард
5322 дн. тому
Веселая программа, вполне в своем развлекательном стиле, теще моей понравилось. Кстате, той же теще наплевать как кому там за нее платили, ее настроение и есть оценка программы, а не ваши там телевизионные интриги.
Олена
5322 дн. тому
А "Смакуємо" - купленный у Первого канала формат? Мне показался полной калькой, даже шрифт титров аналогичный. Зачем нам такие вторичные программы?
tena
5323 дн. тому
По заслугам воздастся - так как делалось это шоу и как за него заплатили... Просто делали нахрапом из профиссионалов был только один человек, которого даже в титры не вставили - отблагодорил "румын". Это вам наглядным примером показано руководство Г. Попеску - который наверное только на бумаге и был продюсером, производством чего либо от него и пахнет. Хотелось увидить более профиссионала на этой должности, а иначе просто все скоро завалется от количества ему откатов. Скоро глядишь и новый какой канал откроет у нас.
зритель
5323 дн. тому
А мне понравилось. Было весело, атмосфера хорошая. программа и развлекательная и познавательная.
marta 35
5323 дн. тому
Я скажу що мене кумарило, коли Таран постійно називала Каменських настуся, просто капець, ну дитяча програма якась... Взагалі програма була надто довгою, це втомлювало, ведуча посередня, здатністю до експромнів чи жартів не вразила, сама ідея непогана програми, но вийшло так собі посередньо, ведучій треба краще готуватись до ефірів, це однозначно і взагалі мені здається, що коли сидиш одним заднім місцем на 3-х кораблях, то один як мінімум піде на дно- тому з точки зору емоційних і інших затрат Таран треба вибрати- або танці або ток-шоу а бо ранок на плючах, бо інакше виходить три посередньості замість одного яскравого проекту, треба віддаватися до кінця тому що робиш, а нє - там 100 грам, там 50 грам, - як на мене таран явно переоцінює сої здібності і таланти... так шо ліда включай клепку...
Дротаверин
5323 дн. тому
Нормальная программа, на свою целевую аудиторию - пенсионеров и тинейджеров. Да тупо, но коментаторы подчеркивая тупость шоу, только зарисоваться хотят. Это совсем для другого сегмента программа, харош манерно мизинцы оттопырывать
Валерон
5323 дн. тому
Да, картинка программы - это привет из 90-х. "Я его слепила из того, что было" - вот такое ощущение от студии....... :)))
Брррр
5323 дн. тому
Гадкое и дешевое зрелище получилось...((( Посмотрели семье программу полностью в ожидании, что "ну вот сейчас будет интересно". Ан-нет... Больше смотреть данное шоу не будем. Бред сивой кобылы. А декорации! О ужас! Студия дала повод для сомнений, что эта программа снималась каналом 1+1, а не Первым Национальным.
Марко
5323 дн. тому
Страшенно дратує російськомовність, відмова кацапів перейти на українську (не зважаючи на їх зізнання в любові до України). Хоча б хто небуть із ведучих повинен думати українською, а не тільки говорити. Більше дивитись не буду.
Alexsandra
5323 дн. тому
Забавлять гостей-это еще куда ни шло:)))). А вот демонстрировать свою безграмотность-недопустимая роскошь для ведущей. Лида, учите украинский язык, Стыдно за Вас.
Цікавий
5323 дн. тому
Ліда Таран перейшла у категорію "дресованих українців" і забавляє своїх зіркових російських гостей. Мерзеннішого вищовища бачити не доводилося.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду