ICTV готує спецвипуски «Свободи слова» з Тимошенко, Яценюком та Януковичем

24 Вересня 2009
18276
24 Вересня 2009
12:37

ICTV готує спецвипуски «Свободи слова» з Тимошенко, Яценюком та Януковичем

18276
ICTV готує спецвипуски «Свободи слова»  з Тимошенко, Яценюком та Януковичем

У п'ятницю, 25 вересня, і суботу, 26 вересня, канал ICTV покаже спецпроект суспільно-політичної програми «Свобода слова» та саміту «Ялтинська Європейська стратегія». Про це повідомляє сайт каналу.

 

Головними учасниками спецвипусків «Свободи слова» стануть прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, лідер ініціативи «Фронт змін» Арсеній Яценюк і лідер Партії регіонів Віктор Янукович. Головні питання до обговорення - розвиток України після світової кризи та стратегії економічного відновлення.

 

За словами генерального продюсера ICTV Михайла Павлова, поштовхом до створення спецпроектів став приїзд провідних міжнародних фахівців на «Ялтинську Європейську стратегію».

 

«Українському суспільству важливо почути позиції і думки цих людей, а також побачити реакцію українських політиків на питання лідерів думок інших континентів», - цитує пана Павлова сайт ICTV. Прізвища експертів не анонсуються.

 


У зв'язку з трансляцією спецпроекту в ефірній сітці телеканалу відбудуться зміни.
Спецвипуск з Юлією Тимошенко вийде в ефір 25 вересня о 19:20,  а з Арсенієм Яценюком  та Віктором Януковичем - 26 вересня відповідно о 13:00 та 14:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18276
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Крузенштерн
5343 дн. тому
Умиляет как телевизионщики и вообще журналисты зарабатывание бабла объясняют высокими идеалами информирования населения.
Marta
5344 дн. тому
да, весело, особенно, если вместе топ-политиков в эфир, снова Юлю подловят на лжи!!!)))))))))))))))
koko
5344 дн. тому
Однозначно, деньги стали пощтовхом. Молодец, Заяц, наблюдательный! У Ющенко никогда денег не дают медиа. Вот и не присутствует.
Заец Побегаец
5344 дн. тому
Деньги, вот этот пощтовх. И не надо тут лапшу на уши вешать.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду