Ганна Герман заявила про безвідповідальність депутатів, переважно бютівців

23 Вересня 2009
11024
23 Вересня 2009
15:49

Ганна Герман заявила про безвідповідальність депутатів, переважно бютівців

11024
Ганна Герман заявила про безвідповідальність депутатів, переважно бютівців

Голова Комітету з питань свободи слова та інформації Ганна Герман (фракція Партії регіонів) вважає безвідповідальними тих депутатів, які блокують роботу комітету.

 

«Сьогодні комітет мав розглядати архіважливі питання бюджету, подання Олега Наливайка на посаду голови Держкомтелерадіо та інші важливі питання для медіагалузі, а представники коаліції, переважно члени фракції БЮТ, знову демонстративно не з'явилися на засідання. Вони, мабуть, вирішили, що ті дні, коли парламент не працює в пленарному режимі, є вихідними. Я вважаю, що це недопустимо, тим паче якщо вони як представники правлячої коаліції так вболівають за те, щоб бюджетний процес розпочався», - сказала Ганна Герман, додавши, що буде звертатися з листом до голови парламенту та голів фракцій щодо поведінки цих членів комітету.

 

На думку першого заступника голови комітету бютівця Андрія Шевченка, безвідповідальність не має кольорів.

 

«Я солідарний з Ганною Герман, що найголовніше, що комітет повинен працювати. Коли на засідання приходить всього двоє: один від коаліції і один від опозиції, то математика доводить, що показувати пальцями один на одного не має сенсу. Не хочеться повчати колег: ходити чи ні на профільний комітет, але те, що відбувається в комітеті - це прояв того, що відбувається в парламенті. Якщо у нас в сесійній залі одна велика партія блокує два місяці роботу парламенту, то чого дивуватися що перестає працювати комітет», - сказав він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11024
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду