Кабмін хоче усунути проблеми з розміщенням зовнішньої реклами в регіонах

16 Вересня 2009
20624
16 Вересня 2009
17:10

Кабмін хоче усунути проблеми з розміщенням зовнішньої реклами в регіонах

20624
Кабмін хоче усунути проблеми з розміщенням зовнішньої реклами в регіонах

15 вересня 2009 року в парламенті зареєстровано законопроект Кабміну «Про внесення змін до Закону України «Про рекламу» (щодо видачі дозволу на розміщення зовнішньої реклами), № 5129.

 

У зв'язку з тим, що нині 16 стаття не містить вказівки на термін, протягом якого повинне прийматися рішення про видачу чи відмову у видачі дозволу на «наружку», виконавчі органи надають дозволи протягом тривалого часу, відмовляють у наданні дозволів та анулюють їх з незрозумілих для заявників підстав, йдеться в пояснювальній записці Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва. Тепер виконавчі органи мають приймати рішення щодо зовнішньої реклами протягом 5 робочих днів.

 

«При наданні дозволів на розміщення зовнішньої реклами втручання у форму та зміст зовнішньої реклами забороняється», - наголошується в законопроекті.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20624
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду