СТБ запустить ток-шоу Слави Фролової про «Танцюють всі – 2»

3 Вересня 2009
21145
3 Вересня 2009
11:32

СТБ запустить ток-шоу Слави Фролової про «Танцюють всі – 2»

21145
СТБ запустить ток-шоу Слави Фролової про «Танцюють всі – 2»

На телеканалі СТБ стартує спеціальне ток-шоу, що висвітлюватиме події проекту «Танцюють всі – 2». Перший ефір програми  –  23 жовтня. Про це повідомляє прес-служба СТБ.

 

У студії збиратимуться учасники танцювального змагання, ведучі проекту Лілія Ребрик і Дмитро Танкович та судді. Вестиме ток-шоу Слава Фролова, для якої це вже третій спільний проект із СТБ. Нагадаємо, що в минулому сезоні вона була членом журі талант-шоу «Україна має талант!», а нині виступає креативним продюсером проекту «Давай одружимося».

 

Хронометраж ток-шоу – 45 хвилин, воно виходитиме в ефір одразу після випуску «Танцюють всі – 2». У кожній програмі буде інтерактивне голосування, взявши участь у якому, глядачі зможуть висловити свою думку про події проекту.

 

За словами генерального продюсера «Танцюють всі – 2» Галини Пілютікової, у ток-шоу обговорюватимуть помилки учасників, конфліктні ситуації, справедливість рішення суддів. «Тут кожен зможе висловити все, що наболіло, виплеснути емоції. А своєрідним третейським суддею у спорах виступатиме запрошена зірка. І, звісно, ми хочемо розповісти більше про те, що відбувається в житті учасників поза шоу», - цитує прес-служба СТБ її слова.

 

А власне другий сезон талант-шоу «Танцюють всі!» стартує 4 вересня. До початку ефірів спеціального ток-шоу на підтримку проекту у вересні і жовтні канал підготував спецпокази кіно про танці («Брудні  танці», «Брудні танці – 2», «Потанцюймо», «Осінній вальс» і «Танцюрист диско»), які виходитимуть в ефір услід за талант-шоу.

 

«Танцюють всі!» – конкурс талантів для всіх, хто вміє танцювати в різних напрямках і стилях. Зроблений за форматом SoYouThinkYouCanDance? («Думаєш, ти вмієш танцювати?») британської компанії RDF. Переможець отримує звання найкращого танцюриста України і приз у 250 тис. гривень у прямому ефірі телеканалу СТБ. Перший сезон проекту завершився у грудні 2008 року. Переможцем став одесит Олександр Останін. Навесні 2009 року канал провів всеукраїнський тур «Танцюють всі!»: концерти учасників шоу відбулись у 29 містах. У другому сезоні серед членів журі - Яма, Олексій Литвинов, Франциско Гомез і Тетяна Денисова. Головний хореограф-постановник - Костянтин Томільченко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21145
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
небайдужий глядач
5353 дн. тому
Креативність Фролової визначається рейтингами "Давай одружимося". Невже каналу не соромно за таку низькопробну нудятину? Слава вже одруження спаскудила, що далі?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду