detector.media
03.09.2009 11:32
СТБ запустить ток-шоу Слави Фролової про «Танцюють всі – 2»

На телеканалі СТБ стартує спеціальне ток-шоу, що висвітлюватиме події проекту «Танцюють всі – 2». Перший ефір програми  –  23 жовтня. Про це повідомляє прес-служба СТБ.

 

У студії збиратимуться учасники танцювального змагання, ведучі проекту Лілія Ребрик і Дмитро Танкович та судді. Вестиме ток-шоу Слава Фролова, для якої це вже третій спільний проект із СТБ. Нагадаємо, що в минулому сезоні вона була членом журі талант-шоу «Україна має талант!», а нині виступає креативним продюсером проекту «Давай одружимося».

 

Хронометраж ток-шоу – 45 хвилин, воно виходитиме в ефір одразу після випуску «Танцюють всі – 2». У кожній програмі буде інтерактивне голосування, взявши участь у якому, глядачі зможуть висловити свою думку про події проекту.

 

За словами генерального продюсера «Танцюють всі – 2» Галини Пілютікової, у ток-шоу обговорюватимуть помилки учасників, конфліктні ситуації, справедливість рішення суддів. «Тут кожен зможе висловити все, що наболіло, виплеснути емоції. А своєрідним третейським суддею у спорах виступатиме запрошена зірка. І, звісно, ми хочемо розповісти більше про те, що відбувається в житті учасників поза шоу», - цитує прес-служба СТБ її слова.

 

А власне другий сезон талант-шоу «Танцюють всі!» стартує 4 вересня. До початку ефірів спеціального ток-шоу на підтримку проекту у вересні і жовтні канал підготував спецпокази кіно про танці («Брудні  танці», «Брудні танці – 2», «Потанцюймо», «Осінній вальс» і «Танцюрист диско»), які виходитимуть в ефір услід за талант-шоу.

 

«Танцюють всі!» – конкурс талантів для всіх, хто вміє танцювати в різних напрямках і стилях. Зроблений за форматом SoYouThinkYouCanDance? («Думаєш, ти вмієш танцювати?») британської компанії RDF. Переможець отримує звання найкращого танцюриста України і приз у 250 тис. гривень у прямому ефірі телеканалу СТБ. Перший сезон проекту завершився у грудні 2008 року. Переможцем став одесит Олександр Останін. Навесні 2009 року канал провів всеукраїнський тур «Танцюють всі!»: концерти учасників шоу відбулись у 29 містах. У другому сезоні серед членів журі - Яма, Олексій Литвинов, Франциско Гомез і Тетяна Денисова. Головний хореограф-постановник - Костянтин Томільченко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY