Мін’юст зареєстрував газету Partner і каталог «Реальний партнер»

16 Липня 2009
21401
16 Липня 2009
16:05

Мін’юст зареєстрував газету Partner і каталог «Реальний партнер»

21401
Мін’юст зареєстрував газету Partner і каталог «Реальний партнер»

13 липня Міністерство юстиції зареєструвало три нові журнали, одну газету, два збірники і каталог.

 

Зокрема, наказом №1244/5 зареєстровані журнал «Барбі. Навколосвітнє турне» («Барби. Кругосветное турне»), збірники «Питання німецької історії» («Вопросы немецкой истории», Fragen zur deutschen Geschichte, Questions of German history), «Бухгалтерський облік, аналіз та аудит: проблеми теорії, методології, організації» і каталог «Реальний партнер». Перереєстровані журнал «Термоелектрика» («Термоэлектричество», Journal of Thermoelectricity) і збірник «Економічні інновації».

 

Наказом №1245/5 зареєстровані газета Partner і журнали Magazine of successful women "Avrora" та Metallurgical and mining industry.

 

Також наказом №1243/5 перереєстровані збірники «Вісник Харківського національного педагогічного університету імені Г.С.Сковороди "Психологія"», «Теорія та методика навчання та виховання», «Біологія та валеологія», «Педагогіка та психологія» і журнал «Артанія».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21401
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду