«Про-ТБ», Star Media та Film.ua створили асоціацію «Кіноіндустрія України»

26 Серпня 2009
31194
26 Серпня 2009
14:55

«Про-ТБ», Star Media та Film.ua створили асоціацію «Кіноіндустрія України»

31194
«Про-ТБ», Star Media та Film.ua створили асоціацію «Кіноіндустрія України»

«Про-ТБ», Star Media та Film.ua створили асоціацію телепродакшинів України - «Кіноіндустрія України». Про це ТК повідомив голова правління групи компаній Star Media Влад Ряшин.

 

За його словами зараз готується заява, де буде сформульовано цілі та завдання організації та названо виконавчого директора. Асоціація виконуватиме спільні завдання щодо  просування продукції та  законотворчої діяльності, тобто закріплення прав та преференцій, потрібним продакшн-компаніям на сьогодні.

 

Також асоціація пропонуватиме своїм членам об'єднані можливості: засновники прогнозують, що можна буде об'єднати активи (костюми, декорації, техніку) та здійснювати їх обмін в середині асоціації.

 

Ця організація, за словами Влада Ряшина, буде відкритою. Для того, щоб нова компанія могла увійти до асоціації, двоє дійсних  членів мають її порекомендувати.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31194
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду