Російську телеведучу Єкатеріну Андрєєву зняли з програми «Время»

21 Серпня 2009
18435
21 Серпня 2009
23:57

Російську телеведучу Єкатеріну Андрєєву зняли з програми «Время»

18435
Російську телеведучу Єкатеріну Андрєєву зняли з програми «Время»

Ведучу програми «Время» на «Первом канале» (Росія) Єкатеріну Андрєєву відсторонили від ефіру. Про це повідомляє «Газета. Ru».

 

За інформацією  джерел видання на телеканалі, ведуча може не  повернутись в ефір із відпустки, в яку вона пішла після конфлікту з керівництвом щодо трудової дисципліни. Менеджмент нібито запропонував Андрєєвій новий графік роботи, відповідно до якого вона мала три тижні поспіль вести підсумковий випуск новин, однак ведучу це не влаштувало.

 

Неофіційно в телецентрі Останкіно говорять про її звільнення, однак такий наказ поки не підписано.

 

Зараз новини на «Первом канале» веде керівник відділу вечірніх та денних програм  компанії Анна Павлова, колишня ведуча «РЕН ТВ».

 

Єкатеріна Андрєєва вперше вийшла в ефір програми «Время» у 1995 році, з 1998 року є постійною ведучою програми.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18435
Читайте також
26.08.2009 18:22
Слава Тарощина, Газета.ру
27 941
25.08.2009 10:16
Кирилл Головастиков, lenta.ru
25 185
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Злой
5361 дн. тому
ТВшник, жму руку.
ТВшник
5362 дн. тому
"Єкатеріна" - это как? Если транскрипция, то надо писать "ЄкатЄріна". По-украински - "Катерина". Но в любом случае - издевательство, мелкое покусывание. Только вот Андреева это не прочитает. Эх, мелкотравчатое злорадство!
профи
5362 дн. тому
Только вот учиться у Андреевой не надо, я вас умоляю! Есть у нас конечно такие же замороженые куклы, есть и похуже, но если хотите учиться только у россиян - смотрите лучше НТВ, там хоть немного школа осталась. Катя Андреева - это позор российского ТВ, и продержалась так долго на их Первом канале только потому, что была никакая.
rlk
5362 дн. тому
2 tt: у нас такі ведучі є. і такі, й гірші, й кращі. навіть такі новини, як веде андрєєва, були і є. а ведучим нашим треба вчитися не в катерини андрєєвої як такої, а у всіх колег в україні й за кородоном, це нормальний принцип роботи будь-якої професійної людини.
Сосалка
5362 дн. тому
Катя - звезда донецких! :)))) Может ее на трк "донбасс"? Как раз ее уровень!
tt
5364 дн. тому
Катя - лучшая. Жалко, у нас таких нет, нашим "звездам" еще учиться и учиться.
Алегарф
5364 дн. тому
Спасибо, Катя, за все эти годы!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду