«Інтер» у партнерстві з «Кварталом 95» зніматиме новорічний мюзикл за мультсеріалом «Як козаки...»

19 Серпня 2009
25954
19 Серпня 2009
15:45

«Інтер» у партнерстві з «Кварталом 95» зніматиме новорічний мюзикл за мультсеріалом «Як козаки...»

25954
«Інтер» у партнерстві з «Кварталом 95» зніматиме новорічний мюзикл за мультсеріалом «Як козаки...»

Телеканал «Інтер» розпочав підготовку до виробництва  новорічного мюзиклу  під робочою назвою «Як козаки...». Про це повідомляє Media Business Reports.

 

Партнером у виробництві цього проекту має стати студія «Квартал 95», яка зараз займається написанням сценарію мюзиклу.

 

Головні герої мюзиклу запозичено з однойменної серії мультфільмів режисера Володимира Дахна про пригоди трьох українських козаків.

 

Головні ролі зіграють Володимир Зеленський, Євген Кошевий та Юрій Корявченков, у репертуарі яких є  реприза про трьох козаків, відома під назвою «Ось вам!..». 

 

За попередньою інформацією у мюзиклі також візьмуть участь Анастасія Приходько, Олексій Маклаков, Олександр Олешко, Олеся Желєзняк, Антон Макарський, Ольга Волкова,  Філіп Кіркоров, Джамала, Тіматі, Сергій Звєрєв, «ВіаГра», «Квест Пістолс» та інші.

 

Очікується, що зйомки проекту розпочнуться у жовтні в Києві

 

У прес-службі каналу «Інтер» ТК повідомили, що такої інформації не мають.

 

Проте генеральний продюсер каналу Ганна Безлюдна під час он-лайн конференції в «Комсомольской правде в Украине» підтвердила інформацію MBR.

 

«Да, это правда. Это будет очень яркий и успешный проект, как, по моему мнению, большинство - если не все 100% -  проектов «Квартала» и наших совместных программ. Осечки еще не было. Потому, думаю, и в этот новый год мы не разочаруем своих зрителей», - сказала пані Безлюдна.

 

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25954
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
5362 дн. тому
А я пропустил : (
Саша
5362 дн. тому
Ну можливо нарешті хоч ця команда сценаристів зробить щось нормальне на новорічну ніч, а то в тому році можна інтеру за новий рік поставити "двійку", хоча це найкраща оцінка серед каналів-конкурентів...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду