Промо: Алла Мазур повернеться в ТСН

18 Серпня 2009
32575
18 Серпня 2009
17:59

Промо: Алла Мазур повернеться в ТСН

32575
Промо: Алла Мазур повернеться в ТСН

Телеведуча Алла Мазур, яка понад півтора роки перебуває у декретній відпустці, має намір повернутися у ТСН («1+1»). За інформацією сайту Дуся, глядачі побачать в ефірі улюблену ведучу вже за тиждень.

 

Про те, якою була реакція на запитання про повернення Алли Мазур  прес-служби «1+1» читайте на Дусі.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32575
Читайте також
01.09.2009 16:05
Ольга Лицкевич, «Комсомольская правда в Украине»
34 162
21.08.2009 11:56
Олег Покальчук
для «Детектор медіа»
48 591
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
колега2
5350 дн. тому
Не делай, Алла, этой глупости, Ткач еще ни разу не сдержал слово, всех своих друзей растерял, всех сотрудников прокинул, кинет и тебя, а выхода уже не будет.
колега
5364 дн. тому
Алло, ура! Повертайся! Тебе чекають всі, з ким ти працювала до Катеринчук. Може, разом нам таки вдасться відновити добре ім"я ТСН. А на цих заточених на тебе псевдо-вкладників банку не реагуй: людська заздрість безмірна і сліпа, вони ніколи так і не зрозуміють, що проблеми в банків виникають через їхніх господарів і конкурентів господарів, а люди популярні можуть стати такими ж заручниками ситуації, як і решта.
Амиго
5365 дн. тому
Вкладчик, спросите у Повалий и Кароль. Они тоже соучастники. К сожалению, "звёзды" не всегда тщательно выбирают что рекламировать, а многие "пэрэсичные" принимают за веру, что слышат из уст "селебритиз".
вкладчик Надра банка
5365 дн. тому
Алла, где деньги?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду